Söpöstelyä!

Sain jo jokunen vuosi sitten sisareltani nämä vaaleanpunaiset pellavaverhot, mutta jotenkin ne vain eivät ole meiltä paikkaansa löytäneet. Noita tyynyjä pidin kyllä esillä jo viime keväänä, (keväisen pastellivimman aikaan) vaan ne verhot vain yksinkertaisesti tuntuivat liian söpöstely -meiningiltä. Kaappeja kaivellessani nuo verhot osuivat tänään silmiini, siltä istumalta päätän niitä nyt viimeinkin kokeilla tänne makkariin, sillä kevättä kohtihan sitä mennään. Juu-u, paukkukoon ulkona -30 -asteen pakkanen, minä teen kevättä sisälle kun niin päätän. Ja höpsistä! Mutta suoraan sanottuna tämä ei ole enää kivaa,  pidän talvesta joo.... Mutta tämä viikko tolkulla jatkuva kylmyys on ihan eri juttu se. 
I don't like it, I don't like it at all!

Ja totta, oli miten oli.... pastelliroosa vain tekee kevään tunnun. 
Tai ainakin minulle se tekee sen fiiliksen. 

Saa nähdä miten kauan jaksan olla tällä "Roosa - söpöstely - suloisuus" -linjalla, vai vaihtuvatko vaaleanpunaiset verhot jo huomenna takaisin valkoisiksi. Noh.... sittenpä voin jo sanoa sisarelleni: Kokeiltu on, mut ehkä ei ole sittenkään se minun (kaan) juttuni. Ja hei, sopiihan ne nyt ainakin noihin minun v.punaisiin Reiskoihini. :))Tälläistä liibalaabaa tänään... See you,tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kauniisti pehmentää musta - valkoisuutta....ja antaa sitä kevään tunnetta! Kaunista on! Tepa Seinäjoelta
Anonyymi sanoi…
Tuo on semmosta hillittyä söpöstelyä tuo yksivärinen vaaleanpunainen ja sopii tosi kauniisti teille ja harmaaseen ja kevääseen <3 :)
Sarin kotona sanoi…
Kauniita kuvia! Minusta ne verhot sopii hyvin ja niin keväiset.
Anonyymi sanoi…
I-h-a-n-a väri! <3 Niiiin kaunista teillä.
E-R
Hyvältä näyttää noi verhot :) Meillä ilmestyi kanssa viime viikolla vaaleanpunaista olkkariin tulevan kevään merkiksi :) Alkaa tosiaan pakkaset riittää kun ei ulkonakaan kärsi olla ja sisälläkin pyörii villasukat jaloissa :D
Tiina sanoi…
Kiitos Tepa. Ja tuosta olen kyllä samaa mieltä, mustan, valkoisen ja harmaankin kanssa tuo v.punainen sopii kun nakutettu. :)
Tiina sanoi…
Kiitos sinulle anonyymi. :)
Tiina sanoi…
Kiitos Sari. Ja kyllä sitä vain pikkuhiljaa kevättä kohti mennään, näistä pakkaslukemista huolimatta. :)
Tiina sanoi…
Kiitos Sari. ♥
Tiina sanoi…
Kiitos. Kummasti se tuo v.punainen tosiaan viehättää näin kevätpuolella, mieli vain tekee jotain somaa ja keväistä. Ja juu, kyllä nämä pakkaset saisi tosiaankin jo riitää. Villasukat kuuluu täälläkin vakiovarusteisiin.... :))