Ei siitä mutakakkua tullutkaan!

Ei tullut ei. Tästähän piti tulla mud cake, sen ohjeen mukaan meinaan. Ystävättären vierailu sai tarpeen leipoa tälle saapuvalle herkkusuulle jotain hyvää, ja päädyin sitten ajatukseen mutakakusta. Mutta, jälleen tuli havaittua tämä uunien erilaisuus. Ohjeessa kun paistoajaksi mainittiin tuo 12-15 min, ja omassa uunissani pidin kakkua juuri tuon 12 min, vaan aivan liian kypsäksi paistui. 
No, tiedänpähän seuraavan kerran lyhentää paistoaikaa ja vahtia haukkana tuota kakkua.  Ja niin, älkää hätäilkö.... 
Kyllä se maistui silti, siitä ei tarvitse huolta kantaa. :))
Ohjeen kakkuun nappasin täältä; Valion sivuilta, vaihdoin vain tavalliset jauhot gluteenittomiin, sekä tavallisen voin laktoosittomaan.  Ja tosiaan, kannattaa hieman katsella sitä paistoaikaa, mutakakunhan kun kuuluisi suorastaan valua lautaselle. Seuraavalla kerralla paistan sitä varmaan vain n. 10- minsaa, josko sitten olisi sellainen kuten mutakakun kuuluukin olla. 
Slurpsis!

Näillä tänään. Mukavaa tiistaita kaikille. tiina

Kommentit

 1. Herkulliselta näyttää ja tuntuu maistuvankin. Minulle kävi banaanilettujen kanssa paljon huonommin, mitä tänään syötäisiin ohjeella innostuin tekemään, kaikki tarttuivat kiinni ja paloivat myös :D Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu... kyllä se muodonmuutoksesta huolimatta "upposi" meille. No eikun lettujen teossa uuteen yritykseen, selaista se on kuule usein täälläkin... :))

   Poista
 2. Gluteenittomilla jauhoilla paistoaika on yleensä lyhyempi. Pääasia että oli hyvää!
  /Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari tuosta tiedosta, tämä gluteeniton leivonta kun on minulle vielä hieman uusi juttu. Kyllä kakku tulee syötyä, siitä ei ole epäilystäkään. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)