Hieman mööbleerausta!

Ihanaista lauantaita kaikille. Aamu alkoi pienoisella mööbleerauksella, bonuksena peltikaapin alle jääneellä ukkovarpaalla. Auts! Juu, ei mennyt tuon peltikaapinkaan roudaaminen yläkerrasta alas kuten Strömsö:ssä. Niinhän siinä sitten kävi, hieman kaapin heilahtaessa jäi varvas kaapin jalan alle. Nyt siinä sitten on kaunistuksena isohko verenpurkauma. Joo, tiedän, ehkä olisi pitänyt mennä terkalle poistattamaan se veri, en sitten mennyt kun ei murtumia tuntunut tulleen. (Kuten tässä joitakin vuosia sitten, pudotin nääs silloin käsipuntin samaisen ressukan päälle. 
Ja silloin meni murskaksi koko varpaan pään luu.) Ou nou! Vieläkin koskee kun asiaa muistelen... 
Noh, tekevälle sattuu! :))

Mutta, se siitä, nyt iloisempiin juttuihin. 
Kaappi kuitenkin saatiin tuohon alas, ja toimiikin tuossa itse asiassa paljon paremmin kuin ylhäällä. Siihen pikkuruiseen aulaan on tulossa hieman muita suunnitelmia, niistä sitten kun aika on.Harmaa nojatuoli löysi paikkansa peltikaapin viereltä, helpottaa kivasti pukemista, tai lähinnä kenkien laittoa. Peltikaapin takana kun on suoraan eteinen ja kulku ulos.
Juuttimatotkin laitoin vaihteeksi tänne, tekee tuosta lattiasta edes hieman vaaleamman oloisen. Minä vaan kun en tuosta tummasta lattiasta oikein pidä, hakusessa onkin siihen keittiön & ruokailutilan Retrokuosiin sointuva laminaatti yms... Eli, kyllä se tämä olkkarinkin lattia sitten vaihtoon menee. Näillä tänään. Nyt "pinotexia" pintaan ja kirpparikierrokselle.
Hakusessa muutamia juttuja tuonne yläkerran aulaan, jospa kävisi flaksi ja kirpulta löytyisi.
Palataan taas,
tiina

Kommentit

 1. Oisit kuule laittanut nuo Bunkkerit jalkaan kaappia kantaessa, niin ei olis varpaaseen tullu pipi. Onko linnan kaapungissa hyvät kirpparit. Suussa kävin eilen Kontissa ja petyin. Paitsi olis yks kiva vitriinikaappi ollut, mut milläs sen Jetalla tuot. t. - entinen mörköperän naapuri -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Olis pitänyt olla nuo, tai teräskärkimaiharit. :))

   Poista
 2. Huh..huh, on teillä ollut urakkaa tuon ison kaapin kanssa, ei ihme, että varpaat mustana! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Mä niin ymmärrän ton tumman lattian tuskan... Meillä on yläkerrassa tumma lattia( oli vaalea laminaatti, joka olikin sekundaa... Muuttotarkastukseen 2 päivää.. Pakko oli laittaa mitä hyllystä löytyi) Arvaa vaan suostuuko tuo mies vaihtaan lattiaa??? :-) PS turvakenkiä saa ihan tyttöjen koossa ja näköisenä nykyään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiirettä se pukkasi teilläkin. :) Heh, pitää vissiin etsiä ne turvakengät... ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)