The lattia!


Siinäpä se nyt sitten on, ruokailutila faceliftattuine lattioineen. Mielestäni juurikin se "THE lattia", on se vaan niin mageen näköinen. Ja niin... kyllä. Entinen edellisten asukkaiden laittama tumman mahongin värinen parketti oli periaatteessa ihan ok. Mutta... mutta, ei ollut sitten kuitenkaan se meidän juttumme. Vaikka toisaalta ihailenkin tummia parketteja, ja olihan se  kaunis, se ei vaan silti ollut/ole se oma juttu. Puolisen vuotta sitä nyt katseltiin ja tuumailtiin,
päädyttiin sitten kuitenkin hieman vaalentamaan noita lattioita. Ja tosiaan kun tämän kuosin näin, sehän oli sitten menoa se.... tykästyin tuohon heti, värikin natsasi omaan värimaailmaan täysin.
Se oli sitten siinä se.

(Sponsoroitu)


Tätä kuvaa kun katselen, pakko on sanoa, tekisi niin mieleni tarttua maalipensseliin ja suditella tuo hirsiseinä valkoisella. Sillain ihan vain kuullottaen maalata. Vaikka se onkin noin hienon näköinen, silti tekisi mieli maalata se valkoisella. Silti... Mutta...  Ja tiedän! Se ei ole suotavaa, ei sitten missään nimessä. Eikä siihen ole lupaakaan myönnetty. Joten, olkoon sitten noin. 


 Mutta, Psst!  
Olisi se silti niiiin hieno valkoisena, kun olen nähnyt myös niitä valkoisia hirsiseiniä. :))Jotenkin nämä vanhat mustaksi maalatut tuolitkin pääsevät nyt enemmän oikeuksiinsa tuon lattian kanssa. 
Voi että tykkään tuosta kombosta.

" Life is short
BREAK
the rules
Forgive quickly
LOVE truly
LAUGH
UNCONTROLLABLY
And  NEVER regret
anything 
that made you smile."   

 

Lattia: Tarkett / Starfloor Click 30 RetroIhanaista päivää
(sateesta huolimatta)
teille kaikille!

 tiina

Kommentit

 1. Voi luoja kun on IHANA lattia! Täällä myös rakastuttiin! Täydellinen kuosi! Harmi kun en taida saada sitä meille mihinkään... Ehkä tuulikaappiin... ;) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, tuo kuosi on vaan niin ihqu. ♥ :)
   Yritä nyt ihmeellä sinne tuulikaappiin... :))

   Poista
 2. Ihana todellakin...mutta minäkin näkisin tuona seinän valkoisena ja paremmin lattiaan sointuvana.... mutta tottahan se on ,että kodin muuttamis suunnitelmissa on hyvä kuunnella sitä toistakin osaspuolta.
  Tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, näkisin sen niin mielelläni valkoisena. Seinän maalauksessa ollaan vielä kahden vaiheilla, saa nähdä miten sen kanssa nyt käy.... :))

   Poista
  2. Aivan upea lattia! Jos on pakko olla hirsi näkyvillä, jättäisin tummaksi, tosin minä koen kuten vanhoissa taloissa ihmiset aikaisemmin: näkyvillä oleva hirsiseinä kertoo köyhyydestä, vanhoissa taloissa ei koskaan ollut hirsiseinät näkyvillä, jos asukeilla vaan oli vaurautta ne peittää.. Valkoiset hirsiseinät ovat (toivottavasti) ohimenevä juttu, omaan silmääni näyttävät jotenkin täysin teennäisiltä. Jos seinän haluaa peittää, päälle pahvi ja tapetti tai puupaneeli. Silloin säilyy hirsikin terveenä ja hengittävänä seuraaville sukupolville. Ja ps. miehet jostain syystä ovat harvoin halukkaita maalaamaan paljasta puupintaa, en tiedä, mistä tämä johtuu, mutta aika moni tuntemani mies on tätä mieltä. Onneksi omalle miehelle maalaamaton puu ei ole mikään ihanne :)

   Poista
 3. On se! ❤️❤️❤️❤️❤️
  En yhtään ihmettele sun rakastumistasi tuohon. Ja tuolit pöytineen sopii kuin nenä päähän.

  Seinä....joo-o, ihana se varmaan olis valkoisenakin, mutta antaahan se hienon kontrastin kaikelle vaalealle noin. Eiks ole kamalaa kun sielunsa silmin näkee jotain ja sitten jää ähmäämään, että mutta jos kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Pepi. ♥
   Joo, toisinaan kun voisi samalla kertaa valita molemmat jutut. :)

   Poista
 4. Siis ihan mieletön lattia, kertakaikkiaan ! :) oon rakastunut :D

  VastaaPoista
 5. Kukas se estää maalaamasta ???Kaunis on kyllä hirsiseinä noinkin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tosiaan tuo seinä kaunis noinkin. :)

   Poista
 6. Lattia on todellakin kaunis.Joidenkin maalaus on vain nou nou -juttu,ja tuollainen vanha hirsiseinä lukeutuu niihin:)On upea ja lämpöä tuova.-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinpä, samaa olen ajatellut, juurikin vanhan hirsiseinän maalaminen on juttu johon ei todellakaan pidä hetken mielijohteesta lähteä, saattaa se harmi iskeä. :)

   Poista
 7. Lattia on kaunis mutta melko levoton.Hirsiseinän viereen sopi paremmin alkuperäinen lattia.T:Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mielestämme tummat lattiat tekivät/tekevät kodin yleisilmeen kovin synkäksi. :)

   Poista
 8. Kiitos kommentistasi "anonyymi", ymmärtänet varmaan etten oikein voi kommenttiasi julkaista. Mutta kiitos vain, kummasti se elämä vain kuljettaa eteenpäin. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ymmärrän:) Lämpimin ajatuksin. t. Jaana

   Poista
 9. Kaunis lattia, tuo ei kaipaa ainakaan mattoa! Ja se hiriseinän maalaus..tuota olenko väärässä vai onko nuo jo käsitelty tummemmiksi? Mitä väliä vaikka maalaisit? Hirsi on puuta, sen pystyy kyllä puhdistamaan jos joskus kyllästyy valkoiseen sitten. Tai oletko aatellu että vaaleana siis puun värisenä tuo hirsi voisi kans sopia? Eli jos se ei ole luonnostaan noin tumma vaan päällä on joku petsi tms. Niin hiokaa pois! Eikös esim. Tine k myy paljon vaalean puun värisiä koreja yms. Passais siis😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan,


   Tuohon seinään taitaa olla vedelty jonkinlainen petsi tms. ,sillä on kyllä mielestäni tummempi kuin ihan "naturel"-hirsi. Saa nähdä mitä teemme seinälle, tai teemmekö sille mitään. Omasta mielestäni on ehkä kuitenkin hieman liian tumma, omaan makuun ainakin. Eräs vaihtis on kyllä mielessä, saa nähdä muuttuuko sitten toteutukseksi. Kiitos kommentistasi. :)

   Poista
 10. Hirsiseinä on mielestäni ihanan rustiikkinen ja tuo tunnelmaa ruskeana enemmän kuin valkoisena. Mutta tottahan se on, että kun joku asia rupeaa vaivaamaan, muutos on edessä:) Jos itse haluaisin vaaleampaa, en pilaisi puuta maalilla, koska siitä tulee silloin liian "tavis". Vaalentaisin puupinnoille tarkoitetulla vaalennusaineella, jolloin puun ominaisuudet korostuvat. Pinta puhtaaksi vaan ja vaalentamaan!
  Onnea muutokselle, mitä sitten ikinä päätätkin tehdä!

  Terv. Riikka Lappeenrannasta

  VastaaPoista
 11. Hei!

  Lattiasta tuli todella kaunis!
  Mutta, mutta... tuo seinän vaalennus... älä sittenkään kuitenkaan... Itse olen syvästi katunut vaaleaksi sutimiani hirsiseiniä. Jotakin aitoa ja alkuperäistä on hävinnyt vaalennuksen matkassa.
  Siskoni kodissa on tuollaiset seinät -20 luvun talossa ja ne ovat hienot. Niitä ei ole käsitelty millään ja ovat yhtä tummat. Puu tummentanut itse itsensä. Tutkittiin asiaa ja oltiin ihan hämmentyneitä.
  t.kirsi

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka kaunis lattia <3
  Paljastatko neliöhintaa? Yritin kovasti googlettaa siinä onnistumatta...
  Haaveilen samasta lattiasta meidän keittiöön!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)