Kesäkekkerit

Eilisen ihanan lämpöisen päivän kunniaksi kannoimme pöydän ja jakkarat takapihalle, päätimme pitää siellä köyhäritari - kahvi - mehu -kestit. Samalla sain (laiska kun olin) syyn käyttää noita keväällä  Havi :lta saamiani Niityllä -sarjan kertsi -astioita. Samalla päätin, että kyllä se veneelläkin pitää vielä ehtiä tekemään jonkinmoinen eväsretki läheiseen saareen, sielläpä nuo kertakäyttöiset astiat ovatkin helpot ja tarpeelliset käyttää. Ei tarvitse kanniskella (eikä jälkikäteen tiskailla) mitään "oikeita astioita."

Kekkereihin isompi neitokainen paisteli tarjottavat ritarit, siihen päälle hurautimme vielä vadelmia, mansikoita ja vaniljajätskiä.
Herkun kruunasi loraus kinuskikastiketta.

Ruusuja sinkkikannuun napsin omasta penkistä. Kaapista kaivelin äidiltä saatuja (mummoni vanhoja) Hackmannin aterimia, nuokin jo monesti olen meinannut kierrätykseen viedä. No onneksi on jäänyt viemättä, nämähän ovat vielä ihan oivat ja käyttökelpoiset jutut.

Pöytäliinaksi  vanha pitsiverho ja kattaus oli valmis.

Mukavaa alkanutta viikkoa.
Se olisi sitten niin tämä kesä "käsitelty", neitokaisillakin loma loppuu, koulut alkavat ja arki koittaa. No... sellaista se on.
Mutta, nautitaan nyt vielä näistä viimeisistä lomapäivistä & auringosta.Palataan,


tiina
 

Kommentit

 1. Nam.... herkulliset kesäkekkerit! Myöhästyneet synttärionnittelut tyttärelle, upeita kuppikakkuja oli tarjolla! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat niin hyviä. Kiitos onnitteluista Tepa. :)

   Poista
 2. Hei, laitoinpa sinulle haasteen ! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)