Saunotaan


Kesä ja sauna, siinä yksi ihan parhaista jutuista. Tai niistä asioista jotka ovat itselle niitä tärkeitä, kesän (kin) viettoon ehdottomasti kuuluvia. Kuten tuolla jo aiemmin mainitsin niin sain Tarja Ritari Design:lta kokeiltavakseni myös saunaan liittyviä tekstiilejä. Nyt viimein sain niitä kuvattua täällä "kesäkotimme" saunassa. Hieman oli haastava homma, tämä pienen pieni pesuhuone ja sauna kun ovat väritykseltään suhteellisen tummia, siis mustia suorastaan.Mutta, tässäpä nyt kuitenkin tämän talon saunafiiliksiä.


(Sponsoroitu.)
 
 "Passer un Bon Moment de Bain -saunasarjan tuotteet on valmistettu hieman rouheasta, käsittelemättömästä pellavasta. Sarjaan kuuluvia tuotteita ovat eripituiset laudeliinat, saunatyynyt, tuikkulyhdyt ja seinätaskut. Uusimpia tuotteita ovat pehmeämmästä pellavasta valmistetut kietaisupyyhkeet naisille ja lannevaatteet miehille. Lisäksi sarjaan kuuluvat Suomessa käsityönä valmistetut saunaharjat. Tuotteiden aistikkuus tuo mukavaa luksusta kylpyhetkiin."

 


 Passer un Bon Moment de Bain -saunaharja on valmistettu Suomessa hevosen jouhista ja koivupuusta. Yllätyin erittäin positiivisesti harjan pehmeydestä, kylläpä tällä kelpaa kroppaa harjailla. Saunasanko ja löylykauha ovat Rentosauna -tuotteita, ne löysin ihan paikallisesta Prismasta. Sopivat mielestäni oikein hyvin meidän tummaan saunaan & noihin ihaniin pellavatekstiileihin.
Mukavia saunahetkiä myöskin teille.


Huomenissa pläjäyteään "käyntiin" se Ilonan kirja-arvonta.


Palataan,


tiinaKommentit

  1. Oli kyllä ihana tuo teidän sauna ♥ Hubbykin ihastui siihen kiukaaseen, joten mulla on vihdoin toivoa saada saunarempan yhteydessä uusi kiuas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain armas. ♥ Ihana kun kävitte, vaikka joo.... aika hiljainen oli tuo "kyläraitti." :)) Mutta, kun seuraavan kerran tulette tänneppäin niin otetaan uusiksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)