Hello -eteisestä

Eteisen seinänpätkä on koko ajan "huutanut" jotakin muutakin kuin tuon sisareltani saaman haitarinaulakon, sillä tuo seinä on vain mielestäni ollut koko ajan hiukan liian tyhjän oloinen. Autotallissa romuja kaivellessani löysin sitten tuon ikivanhan olkihatun, miksiköhän sitä moinenkin on tullut säästettyä. (?) No nappasin sen sitten kainalooni ja laitoin tuohon seinälle.... Vaan ei ollut hyvä vieläkään. Jyskissä käydessäni löysin muutaman kivan talun jotka viehättivät värillään, 
pikkutaulussa oleva tekstikin kyllä kolahti oitis;"Time you
enjoy wasting
is not
wasted time"

 
Ja kuin loppusilauksena löysin vitosella Sokoksen outletistä hatulle kaverin. Mitäänhän noilla hatuilla tuskin teen, vanha hattu kun on niin pieni ja kiristää päätä, sitä ei siis voi pitää lainkaan. Uusi ostos taas ei ehkä sittenkään ole sitä omaa juttua, tai no.... mistäs sitä tietää vaikka päähän/käyttöön vielä päätyisikin. Blogistaniasta/netistä huomasin noiden nimittäin nyt olevan ihan suurinta hottia.... heh! No joo, ehkä tuo kuitenkin saa olla ihan koristeena tuossa seinällä. :)


 

Koska tässä kodissa todellakin on kaikki säilytystilat kortilla niin nyt osa kasseista ja laukuista on kätsysti heti saatavilla. Ja eteisessä tuo peltinen jakkara kummasti helpottaa kengännauhojen sitomista. 

Näillä mentiin tänään.
Mukavaa alkanutta viikkoa toivotellen...


tiina

Kommentit

 1. Kiva on sommitelma! Onneksi arkiset asiat, kuten laukut, on niin kauniita, että niitä voi pitää mielellään esillä. Niin, ja minä olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokaisessa kunnon eteisessä pitää olla penkki! :)

  Kivaa tiistaita!

  http://nuapurissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Niinpä, helpottaa kyllä kummasti esim. kenkien nauhojen sitomista. :)

  VastaaPoista
 3. Olen sun ja Marun kanssa täysin samaa mieltä. Tosin pelkin virkaa meillä toimittaa Muuramen laatikosto. Ootko Tiina itse virkannut nuo erilaiset kotiisi kauniisti sopivat pyöreät matot? Terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Riitta, en ole itse tehnyt noita mattoja, siinä suhteessa on peukalo (tai viitseliäisyys varmaan ;) )
   keskellä kämmentä. :))

   Poista
 4. Hyvin passaa.....kiva sommitelma! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Minä ihastuin tuohon haitarinaulakkoon, mutta kaunis on kyllä koko seinä :) Lattialla taitaa pilkistää sellainen virkattu pyöreä matto, onko tehty trikookuteesta? Kauniin värinen joka tapauksessa.
  The Butikin paketti saapui tänään ja tuotteita on jo testattu ja nuuhkuteltu ja tykästytty ihan täysiä, ei varmasti jäänyt viimeiseksi tilaukseksi, niin ovat mieluisia kaikki mitä tilasin.
  Mukavaa viikon jatkoa, lunta on tullut taivaan täydeltä mutta kyllä se kevätaurinko vielä palaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kirsi,
   Matto on tehty ontelokuteesta (jos nyt muistan oikein ;) )
   Mukavaa jos tykästyit the Butikin tuotteisiin, itse tykkään niistä kanssa. :)
   Joo, lunta tuli "tupaan" ihan urakalla, mutta luotetaan siihen että; "uusi lumi on vanhan surma." :D

   Poista
 6. Kaunis eteinen! Tulee kesäfiilis. :) Mullakin on ollut ajatuksena ripustaa poikien olkihatut seinälle, mutta naulakko on laittamatta. Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Näyttää hyvältä! Peukutan!☺

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)