Fiilistelyjä

Eilen tuli lunta "tuutin täydeltä, eikä tuo sää kyllä tänäänkään kovin ruusuiselta vaikuta. Niin että: jos edes pienen hetken jo ehdinkin unelmoida lämpäisestä ja aurinkoisesta pääsiäisen ajan säästä grillaten ja chillaten.... Niin... eipä taida onnistua se ajatus, ei sitten millään. Tai no, voihan sitä grillailla toppatakki ja rukkaset kädessäkin, mikäs siinä. Mutta ehkä se aurinkoisen päivän terde -vierailu nyt saa kuitekin jäädä lämpöisempään ajankohtaan.Pääsiäisviikko mennä touhottaa kovalla tohinalla eteenpäin, aamulla funtsin pääsiäisen viettoa noin yleensäkin... Missä, miten ja millä tavalla. (lähinna paikkaa, ruokaa yms... )  Innostuin myös taas piirtelemään kuvasia kanamuniin, samoilla kuvilla ja fiiliksillähän sitä näköjään mennään kuten viimekin vuonna. Niitä kuvasia on tulossa  myöhemmin. Kun kerran kameran kaivelin kassista niin napsin muutamia muitakin kuvia samalla, tässäpä sitten niitä. Ja niin,  
kynttilät paloivat noissa munankuorissa vain kuvien ottamisen ajan. Missään tapauksessa kynttilöitä ei pidä polttaa kuvan kaltaisella tavalla, 
liian suuri palovaara.Kuvat otettu vain ja ainoastaan tätä omaa kuva -fiilistelyä varten.Mukavaa tiistaita, kurjasta säästä huolimatta. 
Kyllä se kevätkin sieltä tulee, ajastansa.tiina

Kommentit

 1. Ihanat.Tuikkujen kanssa ehkä paloturvallisetkin?-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ehkä uskaltaisi noitta vältsisti poltella, voi käydä huonosti. Kuten jo tekstissä kerroin niin polttelin vaan kuvien ottamisen ajan, ja koko ajan olin "valppaana" niiden kanssa. :)

   Poista
 2. Ihanat fiilistelykuvat! <3 Kevättä kohti joka minuutti...kyllä se kevät sieltä vielä tulee! On kuulema luvattu oikein hellekesää, mene ja tiedä!
  Ihanaa pääsiäisen odotusta!
  -marita-
  http://villejalupiineja.blogspot.fi/?zx=a2c9cc5aeb6598a4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita. Tulee se kesä vielä, ja sitä hellettä sitten vain odotellaan.... :)

   Poista
 3. No voi hitsi, just ajattelin sanoa, että ihana idea ja kokeiluun menee..tuo munakuppikynttilä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, JOS kokeilet niin muista olla "haukkana" vierellä vahtimassa niitä kynttilöitä,
   ettei sitten vaan käy huonosti niiden kanssa. :)

   Poista
 4. Meillä sitä lunta tuli ja meni, jälleen samat pienet kinokset jäljellä, mutta silti ilma mitä karmivin! Ihan todella ihanat fiilistely- kuvat sulla, kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, lunta tuli ja meni, silti tuota loskaa vaan riittää. Yök! Mutta, toisaalta, parempi sataa nyt kuin toukokuussa.... :)

   Poista
 5. Ihanaan pääsiäisfiilikseen tässä pääsee kun blogiasi taas lukee, nämä munakuppikynttiläkuvat ja nuo aikaisemmat postaukset. Sulkia ja korentoja kananmunissa, IHANIA!! Joskus pienetkin asiat ovat isoja :)
  Kyllä se kevät sieltä vielä tulee aurinkoineen päivineen. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsi. ♥
   Totta, monesti juuri ne pienet yksinkertaiset jutut on parhaita, ja näihinhän ei juurikaan tarvitse edes rahaa, tarvitaan vain tussi ja kananmunia. Samoin sinulle, oikein ihanaa pääsiäisen aikaa.

   Tiina ♥

   Poista
 6. Ihana idea kerrakseen nuo munankuori kynttilät <3 Entä jos kuoriin laittaa patterilla toimivat tuikut! Eivät tietty ihan yhtä tunnelmallisen aidot, mutta turvalliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiitti vinkistä. :)


   Mukavaa pääsiäisena aikaa.


   Tiina ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)