Lakuntuoksua

Kyllä nyt tulee puhdasta tähänkin torppaan, sain nimittäin Annulta kivan ylläripyllärin, laatikollisen kodinhoitotuotteita. Boxista löytyi mm. nämä  niin ihanat, syötävän tuoksuiset Mummi ja Minä lakritsintuoksuiset jutut. Ja kuten kuvasta näkyy, lakuhimo pääsi heti täysin valloilleen ja lakupussihan se piti kaupasta napata mukaan. Nuo ovat oikeasti niiiiin hyväntuoksuiset, 
nousevat ehdottomiksi lemppareikseni. Ja juu.... en hörpännyt saippuapullosta vaikka tuoksun perusteella melkein tekikin mieli. :)(Sponsoroitu)
 Tässäpä hieman tietoa "Mummeista":
"Mummi ja minä -pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita. Mummit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille. Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti. Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla, ja myös vegaanit voivat niitä käyttää. Valmistettu Suomessa."
Laatikosta löytyi myös reilu setti  Ole Hyvä
 -kodinhoitotuotteita. Näistäkään ei minulla ole aiempaa kokemusta
mutta oikein mielelläni otin näitäkin kokeiltavakseni.


  "Ole Hyvä Luonnontuote OY on kokonaiseettinen yritys, joka toimii vastuullisesti ja ympäristötietoisesti. Ole Hyvä tuottaa ihmiselle ja luonnolle turvallisia, kotimaisia  ja ekologisia pesuaineita. Ympäristönsuojelu ja yrityksen mahdollisimman matala hiilijalanjälki viitoittavat koko tuotantoketjua raaka-aineiden valinnasta aina tuotteiden pakkaamiseen. Tuotannon ekologisuutta toteutamme muun muassa käyttämällä tuotantotilojen lämmitykseen maalämpöä. Tuotantoon tarvittava energia puolestaan on Suomen luonnonsuojeluliiton hyväksymää ja ekoenergia-merkillä varustettua tuulisähköä.


Raaka-aineet:
Ole Hyvä-tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja ne myös hajoavat takaisin luontoon täydellisesti ja nopeasti. Kaikki raaka-aineet ovat kasvipohjaisia. Niistä puuttuvat kaikki tavanomaisten pesuaineiden kovan kemian raaka-aineet, kuten fosfaatit, zeoliitit, petrokemian raaka-aineet ynnä muut maaperää, vesistöjä ja ilmastoa vahingoittavat kemikaalit.   Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Ole Hyvä-pesuaineet hajoavatkin luontoon 100 prosenttisesti ja raaka-aineet ja reseptit noudattavat yleisimpien luonnonkosmetiikkastandardien linjauksia.
Kotimaisten Ole Hyvä-lähituotteiden hiilijalanjälki pyritään minimoimaan kaikilta osin, niin tuotannossa kuin kuljetuksissakin. Tee arjen ekoteko ja suosi Ole Hyvä-tuotteiden isoja pakkauskokoja."Tälläistä tänään. 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.


tiinaKommentit

 1. Mummot vaikuttaa kyllä hyviltä. En olekaan vielä kokeillut niitä, mut tuoksut on kuulemma ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole minäkään ennen noita kokeillut, nyt viimein pääsen tutustumaan niihin. :)

   Poista
 2. Tuo lakuntuoksu on vielä testaamatta, varmaan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minusta tuoksuu niiiin hyvälle, tosin niin tuoksuu Kvilla-yskänlääkekkin, eli kaikki mikä vaan salmiakkiin ja lakuun viittaa. :)

   Poista
 3. Mä tykkään kovasti Mummin pesuainetuotteista, mutta tuo kyllä haisee mun nenääni ihan yskänlääkkeelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, mut kun tykkään niidenkin tuoksusta. ;))

   Poista
 4. Kyllä nyt tulee puhdasta, puhdistusaineita kevätsiivoukseen on paljon! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Enpä ole näitä ennen kokeillut, mutta nyt voisi testata. Aina sitä kuitenkin yrittää etsiä ekologisempia tapoja, joita sulauttaa osaksi arkea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, jos vain voi valita niin ekologiset on ne hyvät jutut. :)

   Poista
 6. Ihnnostaisikohan nuo lakun tuoksuiset pesuaineet myös miehen siivoamaan joka on todellinen lakufani? ;D Ehkä täytyisi kokeilla :D Ihanilta näyttää nuo Mummi pesuaineet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne innostais miehetkin siivoilemaan.... :))

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)