Terkkuja Nauvosta!

Nyt kuvakavalkadia reissusta, ja ensimmäisenä ihanan aurinkoista Nauvoa. Täytyy kyllä sanoa, että säät hellivät meitä erinomaisesti, sillä vain Helsingistä lähtiessämme saimme "niskaamme" pienen sadekuuron. Mutta, nyt siis kuvia Nauvosta. Tänne on vaan aina pakko päästä, sillä vaikka järvimaisema onkin minulle niin kovin rakas, niin karummassa saaristossa ja meressä on myös se jokin suuri viehätys. Se niin ihana fiilis...  Kun saavut Nauvoon vievälle lautalle, en vaan oikein osaa sitä sanoin kuvailla. No tässä tapauksessa se tänne kaipuu johtuu tietenkin myös rakkaasta lapsuuden-nuoruuden aikaisesta ystävästäni, ne jotkut lapsena solmitut siteet kun onneksi ovat ja pysyvät. Tuossa juuri funtsittiin, että meidän ystävyyttä on kestänyt jo melkein 40-vuotta, ja se on kyllä muuten ihan huisin pitkä aika! Rakas ystäväni pitää nykyisin Nauvon satamassa olevaa Strandkrogen -ravintolaa, (Hotelli Strandbo:n yhteydessä) ja luonnollisesti sinne me taas menimme. Mintun luona kun saa takuuvarmasti hyvää ruokaa, eikä ne odotukset pettäneet tälläkään kertaa, eikä noissa maisemissakaan kyllä ole mitään moittimista.
Tässä ystäväni Minna tyttärensä kanssa. Kiitos taas niin hyvästä huolenpidosta. 
Olette rakkaita.

Sunnuntaisin Strandkrogen:ssa on aamuisin tarjolla brunssia, arkisin taas on saatavilla kalapöytä, 
sekä lounas-päivällisaikaan totta kai A` la Carte -annoksia. Ritvan rantapuodilla piti taas käydä vaatteita ihastelemassa. Olisin (yllättäen) kyllä löytänyt vaikka sun mitä, tällä kertaa tyydyin kuitenkin vain kauniiden vaatteiden "hypistelyyn."
Vierailin myös ystäväiseni Virpin kauniissa niinmun -puodissa, sekin sijaitsee Nauvon satamassa. Kauniita kotimaisia pellavavaatteita ja koruja, valikoimassa on myös käsityönä tehtyjä sisustus- ja kodintuotteita. Edellisessä postauksessa näkyi muuten kauniit niinmun -leikkuulaudat, niitä ihastelin siis jo Mikkelin Asuntomessuilla. Ihania kerrassaan!

Näillä lomafiilistelyillä tänään, 
nyt toivottelen oikein mukavaa perjantaita kaikille.
tiina

Kommentit

 1. Ihania kuvia ja upeita maisemia! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa, ja täälläkin maisemat on tosiaan todella upeat. 😊❤️

   Poista
 2. Nyt tuli tämä postaus oikeaan aikaan! Olemme ystäväni kanssa lähdössä Saariston rengastielle ja yövymme itse asiassa
  hotelli Strandbossa :) Kiitos myös puotivinkeistä! :>

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)