perjantai 14. huhtikuuta 2017

Yes, Please!

Aurinkoista pitkänperjantain aamupäivää kaikille. Aloitetaan aamu tällä herkulla; appelsiinisella vadelma-valkosuklaakakulla. Pääsiäisen jälkkärinä päätin luottaa viimevuotiseen (ja hyväksi) havaittuun kokeiluuni, tällä kertaa tein vain tuosta juustokakusta hieman pienemmän version. 








Pohjan tein Semper:n gluteenittomista kauradigestive -kekseistä. Kakun välissä on vanilja- ja appelsiinituorejuustoa, ja lisäksi vispautuvaa vaniljakastiketta. Makua antamassa appelsiininmehu- sekä kuoriraaste. Päälle tein hyytelösokerilla appelsiinimehusta kakkukiilteen.
Lopuksi koristelin kakun tuoreilla mansikoilla, sulatetulla valkosuklaalla ja Kinder -suklaamunan palasilla. 








Tarkemman ohjeen kakkuun löydät täältä aiemmasta postauksestani. 
















Mutta, nyt menen "korkkaamaan" tuon kakun... Slurpsis! 
Näillä tänään, seuraavaksi on tulossa kuvia meidän olkkarin pääsiäisen tunnelmista. 



See you,




tiina

5 kommenttia:

  1. Hupsista, mikä upea kakku :) Voisit perustaa kahvilan ja sinne näitä ihania herkkuja myyntiin. Olet niin taitava leipuri :) Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onniin hyvää. Ehkä tyydyn kotileipurina olemiseen, ja käyn ystävättäreni kahvilassa toisinaan herkuttelemassa. :))

      Poista

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin-
olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös omalla nimelläsi. :)