Iänikuinen säilytys -dilemma!

Olen niiiiin monesti tuskaillut tätä vanhan talon säilytystilojen puutetta, noita komeroita (tai muitakaan säilytystiloja) kun ei vain edelleenkään ole, eikä niitä neliöiden puuttuessa myöskään tule. Tässä pari päivää sitten tuolla Fb:n kirpparillta törmäsin Ikean vaaterekkiin, (minulla oli tuolla kellarissa samanlainen rekki jo entuudestaan) ja sen sitten päätin meille kotiuttaa. Sen tiimoilta yritin taas kerran laittaa tätä omaa vaatesäilytys -dilemmaa jollakin lailla uusiksi. Päätin tehdä tuosta omasta tietsikkahuoneestani sellaisen jaetun työhuone-vaatehuoneen, joten noita omia vaatteitani sain nyt hieman parempaan säilytykseen.

Muutenkin järkkäilin tätä huonetta vähän uuteen kuosiin, sillä mm. tuolle nojatuolille piti nyt saada jokin muu paikka, se kun  ei nyt oikein muuallakaan mahdu olemaan.


Pieni kaappi pitäisi varmaan laittaa seinälle, tosin sen kohtaloa nyt hieman vielä mietin. Yläkerran vessaankin kun tarvittaisiin jokin (?) säilytysjuttu/kaappi tms.
This is my happy place -kirjepaino; jouluna ystävältäni lahjaksi saatu.Ja erään maanantain piristys; toiselta ystävältäni saapunut kortti.


Roudasin nyt sitten tuolta Narniaksi kutsumastamme kaapista vaatteeni tänne työhuoneeseeni, lisäksi osa vaatteistani on säilytyksessä makkarin vaatekaapissa. Myös tuo kenkäsäilytys on edelleenkin se pienoinen brobleemi, niitäkin kun on vähän siellä sun täällä, sullottuna minne vain sattuu mahtumaan.
No joo... Onhan se tuo pieni kammarini nyt aika täynnä, mutta kun tilaa ei ole - sitä ei vaan ole. Ja toisaalta, ne vaatekaapitkin veisivät tuolta pienestä huoneesta aikamoisen tilan, joten eiköhän nyt vaan mennä näin.


Mukavaa (sateista) edit* aurinkoista torstaita kaikille. 
Nyt on mentävä lattialuutun ja imurin varteen....Palataan taas,tiina

Kommentit

 1. Ihan kivalta näyttää tuo säilytys nyt ja on huomattavasti ilmavampi, kuin jos siinä olis umpikaapit! Seinille (siis ylös) laitettavat kaapit vois olla hyvä idea eikä veis lattialta tilaa, alle vois laittaa muita kalusteita sitten. Minulla on aika iso kylppäri, siellä on 5 kaappia seinällä, niissä on pyyhkeet ym kylppäritavarat. Alapuolella on sitten pesukone ja kuivausrumpu, niiden välissä vielä kaappi, missä on pesuaineet, föönit ym tarvikkeet. Sitten, kun muutan tästä pienempään asuntoon,niin varmasti pitää kehittää uusia säilytysratkaisuja! Mukavaa loppuviikkoa ja rentouttavaa siivouspäivää :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja kun huone on noin pieni niin se menisi aivan tukkoon. No sinulla on ihanan suuri kylppäri, sitäkin tänne kovin kaipailsin, mutta kun tämä tonttikin on niin pieni, (isoon laajennukseen siis) ei taitaisi Helmen rajat riittää. :))Mukavaa loppuviikkoa sinne. :)
   ♥ - Tiina

   Poista
 2. Mullakin sama ongelma =/ Osa vaatteista, kengistä ja laukuista "unohtuu" kun täysistä kaapeista niitä on toivoton löytää =( Aina samat päällä...
  Ihanan valoisa tuo huoneesi ja nuo vaaterekit sopivat sinne minusta hienosti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu täällä!!! Moni vaate jää käyttämättä kun se hukkuu jonnekkin komeron perukoille. No toisaalta, tuleepa sitten tehtyä löytöjä ihan omasta kaapista. :)) Kiitos Maarit. Pienihän tuo kammari on, mutta nyt on edes jokin paikka noille vaatteille.
   Mukavaa torstaita. ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)