Perjantain kukat

Näin kevätpuolella (Mikä kevät?!!! Tammikuuhan tässä vasta mennään.) fiilikset vaan yltyvät, ja siten se jokavuotinen "hempeä-ihme-pastellinen -vimma" tuntuu iskeneen. Ja näinhän sitä mennään näköjään tänäkin vuonna, eli mihinkä se siitä muuttuisi. Joululta iskee tavaraähky, sitten haluaa seesteistä ja rauhallista juttua ympärilleen, sitten vuorostaan tulee se keväinen hempeys. No joo... Näilläpä sitten mennään, eikä välitetä tuosta päivämäärästä; perjantai 13sta, eihän? Tai ei täällä ainakaan ole mitään ihmeitä tapahtunut. Mitenkäs teillä? 

Perjantain kukat kävin eilen hakemassa; pari eucalyptuksen oksaa, leinikkejä, väripilkuksi yksi roosa krysanteemi. Pieni setti, silti tuo sitä kivaa fiilistä.Taannoisella Jysk:n reissulla mukaan lähti myös nuo utuisen siniset tyynynpäälliset, ja samaa sävyä olevan torkkupeiton nappasin mukaani tuolta naapurin "Tokikselta." Jostakin kumman syystä nuo siniset ja vedenvihreät näyttävät minusta niin kivoilta. Joo... ihan selkeää keväthuumaa täällä kyllä mennään, ne värit kun eivät muuten kuulu meidän kodin normisettiin. Mutta nyt on kiva näin, pienillä jutuilla (kuten tyynynpäällisillä ym.) saa niin helposti hieman muutosta aikaan. Ja mikä parasta; ne eivät edes yleensä ole kovin kalliita piristyksiä. 


P.s
Kuvan sohvapöytä etsii uutta kotia, jos kiinnostuit niin laita s-postia;
tiina-h-@luukku.com


Näillä tänään. 
Oikein muksua perjantaita kaikille.


See you,tiina

Kommentit

  1. No niin keväthuumaa, hempeitä sävyjä myös täällä, vaki värien lisäksi. Makuuhuoneeseen kaivelin vaatehuoneesta Pentikin vaaleansinisen torkkupeiton ja samaa sävyä tyynyt, myös Pentikin. On ollut muutaman kevään taas poissa käytöstä, nyt piti laittaa esille. Hyvä, kun on varastot mistä ottaa :D Olkkariin hain vaaleanpunaisen ruusukimpun, viimeviikolla oli vaaleanpunaiset tulppaanit! Ihanasti nuo värit sinun olohuonetta ja sohvaa piristävät, samoin kukat! Mukavaa viikonloppua....nautiskellaan näistä väreistä :D
    Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ihanan vaaleaa! Kyllä tuonne uskaltaa laittaa väriäkin, ei silti mene mitenkään tunkkaiseksi! Kauniin keveää ja keväistä, hei postaisitko joskus tässä jonkun vinkin terassin käyttöön nimenomaan tähän vuodenaikaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)