Talven must have -juttu.

Sain vähän aikaa sitten todella kivan kutsun, pääsin nimittäin Taito Shop:n kurssille tekemään tätä yhtä tämän hetken sisustuksen "hittituotetta";  valohimmeliä. Noita himmeleitä  jo syksyllä ihastelinkin Mikkelin Kenkäverossa, ne kun siellä näyttivät niin kauniin näköisiltä. Eli sen suhteen tämä kutsu sattui juuri nappiin, niiiiiin mielelläni suuntasin tälle kurssille. 
Valohimmelikurssi oli blogiyhteistyö Taito Shop:n kanssa.


Valohimmeleitä on saatavilla kolmea eri kokoa, minä päätin nyt tehdä tuon suurimman yksinkertaisen vaihtiksen. Ja nythän suunnittelen jossakin vaiheessa tekeväni sille kaveriksi vielä tuon pienemmän version, tai ainakin sitten jos/kun lasikuisti -haave joskus toteutuisi. Nuo kun sopisivat sinne aivan täydellisesti. 
Kaikki valohimmelimallit löydät täältä. Ja tuolta Taito Shop:n sivuilta löydät tietoa myös muista kivoista kursseista, itseäni harmittaa tuon makramee -kurssin meno sivu suun. No toivottavasti joskus pääsisin myös sellaiselle, nuokin kun näyttivät todella kivoilta.
Tässä iloinen ja ystävällinen opettajamme (vas.) Maarit antaa ohjeistusta valohimmelin tekoon. 


Noita "koristetimantteja" jokainen voi sitten lisätä aivan oman mielensä mukaan. Tässä muuten on tulossa se pienempi yksinkertainen valohimmeli."Diamonds" are the girls best friend.
 Koristeita himmeleihin on saatavilla monenlaisia, on ketjuja sekä yksittäisiä timantteja. Ne antavat lisää näköä ja valon ansiosta kimaltelevat kauniisti.  Omaan himmeliini en tosin halunnut kovin paljoa koristeita. Vain pitkän koristeketjun sisälle, sen lisäksi laitoin alhaalle tuon lyhyemmän koristeketjupallon. Valohimmelini pääsi koristeeksi tuohon ruokailutilan nurkkaan, mielestäni se sopii tuonne todella hyvin. Ja illalla se näyttää niin upealta tuon vanhan hirsiseinän vierellä, tuo kaunista joulutunnelmaa. 
Selkeiden ohjeiden johdosta (Ja pienoisen lisäohjeistuksen siivittämänä. Kiitos. ♥) himmelin teko oli todella helppoa, 
eikä tuon isonkaan tekemiseen mennyt kuin n. 2,5h. 


Eivätkä nämä kuvat kyllä tee tälle millään lailla oikeutta, mielestäni tuo himmeli kun on luonnossa vielä niin paljon kauniimman näköinen. Näillä tänään. 

Huomenna aloitellaan joulun odotuksen herkuttelut, minä kun löysin niin ihanan uuden (tai ainakin minulle uuden) kakkuohjeen. Muunsin tuon ohjeen kuitenkin "just in case" gluteenittomaksi, se tämä oma syömiseni kun tällä hetkellä on vähän niin ja näin... Mutta, huomenna olisi kuitenkin tarjolla ihan parasta puolukka-valkosuklaakakkua. Ja voihan voi... Oman (ja muunkin perheen) makuaistini johdosta ko. kakusta tuli heti (erään ikivanhan suklaakakkureseptin ohella) se lemppari.
Nam!
Mutta, huomiseen...


tiina

Kommentit

 1. Haluaisinkohan mä tuollaisen, ehkä... JOO!!! Ei kun Taito Shopiin ASAP. Makramee seinävaatteestakin olen haaveillut pitkään eli senkin voisin itselleni laittaa joulupakettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan, tuo kun on oikeasti niin kauniin näköinen. ♥ Täällä oikeasti harmittelen sen makramee -kurssin menoa sivu suun, olisin niin miellelläni mennyt myös sinne.
   Mukavaa joulunodotusta Tuija. :) ♥

   Poista
 2. Voi että on kaunis!aivan ihana.Tuohan on juuri se,minkä tarvitsen.Ensi viikolla on synttärini,joten.......:)-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on himmeli luonnossa todella kaunis. 😊👌🏻

   Poista
 3. Todella ihana ja varmasti aivan mahtavat lasiverannalla sitten! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihana. Olen hiukan ollut sitä mieltä että muovi- tai lasipilleistä tehty himmeli ei meille sovi. Meillä kun on tunnearvoltaan arvokas olkihimmeli. Mutta, tällaisen valohimmelin kyllä voisin meille ottaa. Täytyykin selvittää, järjestetäänkö täällä meillä tuollaisia kursseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niihin en ole minäkään ollut kovin ihastunut, mutta tämä on kyllä aika kaunis versio. Varmaan on niitä kursseja sielläkin, tämä kun taitaa olla nyt se hittijuttu. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)