Joulun suunnittelua


  Mukavaa alkanutta viikko kaikille. Tulikin tässä pidettyä pieni ja suunnittelematon blogipaussi, loppuviikko kun tuntui olevan sellaista liitolentoa, en edes koneelle ehtinyt. Oli kaupoissa joulukauden aloittelua ja ystävien kanssa pikkujoulua, sitten eilen kävin Taito Shopissa tekemässä itselleni valohimmelin. Siitäkin on toki vielä enemmän juttua tulossa, kunhan vain ehdin siirtää kuvat koneelle.
Mutta, tänään aamulla (sen "pakollisen" kahvikupposen lomassa) laskeuduin takaisin ihaniin joulusfääreihin, plarailin nimittäin jälleen noita joululehtiä. Katselin kauniiden kotien joulukoristeita ja sisustuksia, sekä tietenkin mietin tämän joulun leivonta- ja ruokajuttuja. Eli tunnelma oli jo heti aamusta viritelty aivan kohdilleen. Jänskä juttu muuten; toiset eivät yhtään kestä/jaksa tätä jouluhömpötystä ennen joulukuun alkua, (tai paria viikkoa ennen joulua) minusta taas tämä joulun odotus on melkeinpä parempaa kuin se itse joulu, se kun tuntuu mennä hurahtavan ohitse niin nopeasti. Ja no, itse olenkin sitten jo pari päivää joulun jälkeen jo aivan valmis siirtymään keväisiin suunnitelmiin. No tapansa kullakin, ja ehkä minä vain olen sellainen ennakkoaloittelija kaikissa jutuissa.

Ja se jouluinen fiilis alkaa todellakin näkyä myös kodissamme. Ensimmäinen huonekuusi löysi paikkansa ruokailutilan pöydältä, samoin ne ekat hyasintit on onnistuttu bongaamaan. Ovat nekin aina yhtä ihania, jotenkin niistä kyllä alkaa se "oikea" joulunodotus.


Laittelin myös tähdet ikkunoihin, sekä kellarin uumenista kävin koluamassa muutamia koristeita. Hmm... Olenkohan hiukan liian innokas tähän j-asiaan? No mutta, näillä kuitenkin mennään. Ja niin, ensi viikollahan se joulukuu jo alkaa. Hieman muutoksia on muuten meillä ollut, sillä (hetken asiaa mietittyäni) hankin tänne ruokailutilaan ne himoitsemani Amanda b:n valaisimet, niistäkin on juttua tulossa sitten myöhemmin. Samoin mielessä on muutamat jouluiset leivontakokeilut, joten sitäkin osiota on luvassa.No mutta, tulossa on siis tällekkin viikolle kaikenlaista. Nyt pakkaan kameran laukkuuni ja käyn nappaamassa muutamia kuvia erään ystäväni kauniista kodista, eli viikko sisältää myös leivontajuttuja.
tiina


P.s
Ja kyllä.
Laskin (jos nyt kiireessä meni aivan oikein) tässäkin tekstissä olleen (ainakin) sen 16 joulu -sanaa, tästä asiasta kun sain tässä taannoin hieman "palautetta." On se muuten jännää... minä päivänä sitä onnistuu milläkin ajattelemattomuudella/tahattomuudella jotakuta ärstyttämään. Joskus hieman vain ihmetyttää... Mutta, ei voi mitään, eihän sitä (eikä tarvitsekkaan) koskaan voi olla kaikille mieliksi. Ja hei, tästähän ne jouluhommat vain kiihtyvät. Eikös? :)) Ja pahoitteluni niille, (jotka eivät siitä pidä) joita se ärsyttää. Minä kun nyt vain satun olemaan se hömppä joulutyyppi.


Love,
Kommentit

 1. Ihania ja tunnelmallisia kuvia!♥
  Olen niin samaa mieltä tuosta, että se joulun odotus (suunnittelu, kodin laittaminen ja valmistelu) on jopa melkeinpä parempaa kuin itse joulu. Se on tosiaan niin nopeasti ohi.
  Sitten alkaa talvesta (jos on lunta) nauttiminen ja ajatukset siirtyy kevääseen ja koti täyttyy tulppaaneista!☺
  Tunnelmallista joulun odotusta, voikaa hyvin ja terkkuja meiltä, -halauksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. 😊❤️ Juuri se joulun odotus on minunkin mielestäni se paras juttu, joululehtien plarailu, koristeiden sekä kattauksen suunnittelu ym. jouluiset jutut.

   Poista
 2. Tiina...täällä on toinen jouluhömppä! Parasta aikaa on tämä joulun suunnittelu ja koristeleminen ja leipominen. Joulun odotusaika! Sitten joulun jälkeen, ei ole enää joulufiilistä, vaan haluaa siirtyä jo kevään odotukseen....niin se minullakin menee. On se niin, että jos eivät jotkut kestä tätä jouluhömppää, ei niiden tarvitse näitä lukea, eikä mollata. Kukin elää tyylillään, eikä siihen ole toisilla "nokan koputtamista" :D Me teemme kukin juuri niinkuin itselle tuntuu hyvältä :D
  Terv Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten ollaan vaan ihan reilusti niitä jouluhömppiä. 😂👌🏻 Haliterkut sinne. ❤️

   Poista
 3. Ihanaa Jouluhömppää ☆★☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. ❤️
   Lämpöiset joulusteluterkut täältä. 😊

   Poista
 4. Minäkin olen sellainen jouluhöperö. Kuulun facen kautta sydämeni joulun teen ryhmään ja siellä voi fiilestellä ihan vapaasti muiden "höperöiden" kanssa. Hömppäillään yhdessä!

  VastaaPoista
 5. Tuo teidän olkkarin hirsiseinänurkkaus on aina yhtä ihana, tumman hirren, vaalean tapettiseinän ja vaaleiden ikkunaverhojen yhdistelmä. Siihen sopii joka sesongin muut koristeet aina yhtä upeasti!

  Terveisin ja hyvää loppuviikkoa! Kiva nähdä joulunvalmistelujasi ja niistä usein saa jotakin ideaa itsellekin, vaikka pidänkin itsepäisesti kiinni 1. adventista, jonka yllättäin huomasin olevan jo ensi sunnuntaina, iiik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kissanminttu. 😊❤️ Kuules, aivan sama järkytys tuli minullekkin, (kun sen äsken tajusin 😂) tadaa! Se joulukuu alkaa tosiaankin jo ensi viikolla. 😄

   Poista
 6. Ihanan monipuolisia juttuja blogissasi. Aina saa jotain ideaa itsellekin. Hyvää Joulun odotusta koko Helmen poppoolle! anne.jrvinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anne, tällä palautteella taas mennään pitkälti eteenpäin. Kiitos & oikein mukavaa joulun odotusta sinulle. ♥ ♥ ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)