Instrun uudet kehykset

Bloggareiden Inspiration Day:ssä meillä oli mahdollisuus tutustua myös Instrumentariumin syksyn kehys -uutuuksiin, ja näin jatkuvasti silmälaseja käyttävänä se oli ihan loistojuttu. Ne kun pakostakin kuuluvat siihen jokapäiväiseen pukeutumiseen, minullekkin ovat ns. "kuuluneet kalustoon" jo 15-vuotiaasta saakka. Ja hei, siitä saakka olen muuten ollut Instrumentariumin kanta-asiakas. Enkä edes enää muista niiden lasien (ja piilolinssien) määrää, mutta onhan noita jokuset tullut elämän aikana käytettyä. Minulla kun on ollut tapana (Ja tietenkin se tarvekkin, näön jatkuvasti muuttuessa.) vaihtaa niitä silmälaseja noin parin vuoden välein. Joskus käytössä on olleet paritkin lasit yhtä aikaa, toiset sellaisen tummat ja simppelimmät, toisissa kehyksissä taas on ollut enemmän sitä "potkua" ja väriä. 
Juuri keväällä päivitin omat lasini uusiin. Huomasin myös jälleen sen tärkeimmän asian, eli pitää käydä säännöllisesti näön tarkastuksissa. (Myös säännöllinen silmälääkärillä käynti on meille lasien käyttäjille todellakin tarpeellinen.) Se tuo näkö kun (Etenkin tässä iässä.) tuntuu muuttuvan aika nopeastikkin. Monta vuotta käytin niitä ns. "hengettömiä kehyksiä", näissä uusissa on taas pitkästä aikaa hieman kehystä. Valitsin ne tuosta Michael Kors:n mallistosta. Ovat juuri tuollakin nähdyn kaltaiset, ruusukultaa yhdistettynä ruskeaan. Sellaiset neutraalit, jokaiseen asuun sopivat kehykset. 
Instrun ständillä päätettiin kuitenkin valita nyt jotain toisenlaista, ottaa sellaiset isommat lilat kehykset. Niiden omien simppelin väristen vastapainona sellaiset olisivatkin todella kivat. Näitä kuvan kehyksiä sovittelin, mutta niitä mieluisia vaihtiksia löysin kyllä myös monta muutakin. Nämä Burberryn lasit on kyllä niin oman oloiset, samoin nämä Guess:n ja Ralph Lauren:n kehykset. Noissakin huomaan tosin taas valitsevani ne rauhallisen ruskeat/tummat, mutta on minulla ollut joskus myös kanervan väriset lasit. Ehkä kuitenkin pysyn tässä rauhallisemmassa värissä- ja kehystyylissä, se kun on itselle se kaikkein omin juttu. Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
Kuva: Sanni Riihimäki/ Sannimaria Photography


Saimme tosiaankin katsella syksyn/talven 2016/17 -kehystrendejä, ja tuota valikoimasta löytyy varmasti kehykset jokaiseen makuun. On sinistä merihenkistä, löytyy myös kimallusta ja bling blingiä sitä haluavalle. Ja hei... palataan tässäkin näköjään siihen kasari- ja ysäriaikaan, eli senkin paluu näkyy tottakai myös kehyksissä. Ja niin, silmälasithan ovat se tosi tärkeä juttu, (Muutenkin kuin näkemisen kannalta.) sillä nehän tuovat esiin sen oman tyylin, sekä ovat monesti se piste I:n päälle. Samoin kuin käyttämämme korut, kengät ja laukkukin. 
Täältä löydät ne silmälasikehysten uudet tuulet. 
Kuva: Ville Malja/VILLE MALJA
Kuva: Sanni Riihimäki/ Sannimaria Photography

Ja tässä vielä uudelleen se minun ja Fridan reipas polaroid -otos.
Kuva: Sanni Riihimäki/ Sannimaria Photography

Käy ihmeessä kurkkaamassa Instrumentarium:n TrendWalk -tyylisivua. Sieltä saat inspiraatiota, (sekä tottakai) katsot kiinnostavimmat tyylit ja trendit. Samoin siellä voit tutustua kansainvälisiin kehyssuunnittelijoihin. Itseäni ainakin kiinnosti, silmälasit kun kuitenkin kulkevat kanssani yhtä matkaa myös tästä eteenpäin. TrendWalk:n sivuille pääset tästä.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille. tiina


Kommentit

  1. Kauniit kehykset! Itse juuri pähkäilen, millaiset kehykset valitsisin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)