DIY -unisieppari

Tyttäreni pyysi tekemään hänelle unisiepparin, siis sellaisen vähän rouhemman version. Semmoinen normimalli hänellä jo onkin, mutta nyt hän halusi saada itselleen vähän erilaisen. Näin joskus aikaa sitten Pinterestissä tuon tyylisen mallin, ja jostakin syystä se myös jäi mieleeni, oli ehkä niin kivan rouhea ja erilainen. Nyt eikun sitä muistikuvaa kaivelemaan, sitten vaan siepparin tekoon. Ja eipä se kauaa ehtinyt tuossa seinällä olla, neitokaiset kun molemmat ilmoittivat sen haluavansa. Pitänee siis tehdä samanlainen myöskin toiselle neidille.Sokokselta ostin rullan harmaata House Doctor:n nahkanyöriä, se muuten riittikin juuri sopivasti tuohon. Prismasta mukaan paketti mustia puuhelmiä, sitten Cittarista pussi sulkia ja tuollainen metallihelmipaketti. Siinäpä se. Ai juu... kävin veljeni metsästä ihan luvan kanssa keräämässä noita harmaita oksia. Eipä siihen sitten muuta tarvittukaan. Sitten vain pujotellaan helmiä ja sulkia haluamiinsa kohtiin, eli ei kovin monimutkainen ollut tämä tekele. Jos nyt oikein olisi halunnut hifistellä niin tuon puunhan olisi voinut maalata mustaksi, mutta itse ajattelin tuon puun harmauden olevan "se juttu." 
No ehti se tosiaankin kuvauksen ajan olla tuossa seinällä, sitten jo sai uuden kodin. Toivottavasti kelpaa tilanajalleen,  ja toivottavasti myös nappaa uudelta omistajaltaan kaikki ne huonot unet pois.


Näillä tänään. Nyt toivottelen suloisia unia myöskin teille.tiina

Kommentit

 1. Vau. Tuopa onkin hieno! Tuli sellanen fiilis et tuollainen tarttis tehdä joululahjaks, kun vaan ehtisi tässä elämäntilanteessa..😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ❤️ Tuo on itse asiassa aikanopeatekoinen, joten askartelemisiin vaan. 😊

   Poista
 2. Ihana idea, todellakin, vaikka joululahjoiksi! Kauniita unia! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mustassa on jänniä viboja...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. ❤️ On siinä, musta on vaan niin pähee... 😄👌🏻

   Poista
 4. Siitähän tuli varsin kivan näköinen! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)