Väritön tyyppi!

Repesin eilen tuolla ruokakaupassa, nappasin nimittäin sieltä syksyn ensimmäisen pikkuhavun. Se taas aiheutti sen että; piti aamulla anivarhan käydä kaivelemassa tuo paksu karvamatto (sekä taljat) esille. Kumma juttu! Ja nehän taas laittoi sen lumipallon vyörymään hullun lailla, seuraavaksi kun nääs löysin itseni katselemasta joululehtiä sekä plaraamasta Pinterestin kansioni jouluisia fiilistelykuvia. Voi hitsit! Ei sen hömpötyksen tosiaankaan pitänyt alkaa jo nyt... Mutta auts! Näinhän siinä taas pääsi käymään, se tää mun luonto kun on niiiiin kovin heikko.
No joo... varmasti joku siellä jo huokaa syvään;
Nytkö se jo alkaa?!!!


No ei se vielä ala, ehkä sitten ensi kuussa kuitenkin.
Mutta tunnustan; kyllä hieman piti tunnelmoida tossa soffalla.


Tämä voi nyt sitten olla sitä värirajoitteisen joulun alustelu (ajatuksen tasolla vaan) fiilistelyä,
ja ihan näin pienesti vaan. :))

Näitä kuvia katsellessani mietin muuten taas näitä väriasioita, tai lähinnä tätä omaa koti-värittömyyttäni. Mikähän siinä mahtaa olla, siis siinä etten vaan niistä väreistä perusta. Toisilla ne näyttää niin kivoilta, minulla taas ei. Värillisillä tekstiileillä yms. koti ei vaan enää tunnu omalta, en tunne oloani kotoisaksi voimakkaiden värien keskellä. Silti aina vain jaksan ihastella niitä toisten kotona. No jaa, kai meitä on tässäkin asiassa moneen junaan, ja minun vaan pitää suosiolla jättää ne värit muille ja olla sisustusvärien suhteen niin pliisu kuin olla vain voi.

No ja hei, ensi kuussahan on jo marraskuu, (halusimme tai emme) niin se jouluhässäkkä alkaa kuitenkin. (kun tuossa siitä joulu -asiasta jo puhelin)  Itsekkin olen menossa marraskuun alussa erääseen jouluiseen median/bloggareiden juttuun, lisäksi lupasin mennä tekemään erästä toista superkivaa jouluun liittyvää kuvailu/stailaus ym. jutskaa. Elikkäs... pahoitteluni jo nyt, kohta sitä joulua ja niitä jouluisia juttuja vaan alkaa pakostakin tulla tältäkin kanavalta.Näillä höpinöillä tänään.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille.
tiina
Kommentit

 1. Ihan samoilla fiiliksillä täällä. Katsellut kuvia viime jouluista. Kynttilä palaa, vaikka aurinko paistaa.
  Vähän malttamattomana jo odotan, että ihan pikkuisen jotain vois laittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos on jo muitakin fiilistelijöitä samoilla linjoilla. Minä vaan kun en mitään sille voi, se joulun lähestyminen on vaan se loppuvuoden kohokohta, ja se joulu on aina ollut minulle SE juttu. Ihanaa syksyn & joulun odottelun aikaa sinulle. :) ♥

   Poista
  2. Muuten minäkin ostin sypressin eilen ulos. En tuo sitä sisälle, koska se tuoksuu sen verran, että saa olla ulkosalla. Kynttilät palaa joka ilta, on tosi pimeää, joten ihanaa fiilistelyä siten saa noilla valoilla. Marraskuu alkaa piakkoin, kyllä aika menee nopeasti. Kohta tosiaan päästään jouluisiin ajatuksiin. Ihanaa päivänjatkoa sinnepäin!

   Poista
 2. Niin kodikkaita, lämpöisiä tunnelmia välittyy näistä kuvista! Täällä on toinen "jouluhullu" minä niin rakastan kaikkea jouluun liittyvää. Innolla odotan uusia joululehtiä, tässä kuussa. Vanhojen lehtien kanssa olen jo tunnelmoinut :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain kommentistasi Tepa. :) ♥ Täällä toinen jouluhulluilija, kummasti ne ajatuket vaan siihen jouluun menee, ja niitä fiilistelykuvia tulee katseltua.

   Poista
 3. Itse ajattelin tänä vuonna hillitä itseni ja aloittaa jouluilun vasta marraskuun lopussa.Aloitan aina (liian)aikaisin ja kun olen helposti kyllästyvää sorttia,tekisi mieli joulukamat riisua jo aattona:)Katsotaan onnistuuko.....-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vähän samanlainen, sillä joskus se joulu on tullut sitten "riisuttua" jo joulupäivänä. :)) Mukavaa syksyä sinulle.

   Poista
 4. Kyllä jo pieni joulun häivähdys tuli mieleen kuviasi katsellessa...niin se vaan on, että päivät lyhenevät ja sitten kun tulee ensi pakkanen (meilläpäin ei ole vielä ollut) niin silloin alkaa kyllä joulufiilis kasvaa! Ihania ovat tunnelmakuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, noista se jouluinen fiilis tuli jo minullekkin... Ei voi mitään! :))
   Kiitos kommentistasi Kissanminttu & ihanaa joulustelun aloitusta sinnekkin. ♥

   Poista
 5. Täällä toinen väritön tyyppi, just tänään töiden jälkeen vaihtelin olkkariin verhoja ja tyynyjä ja niin on musta, harmaa, vaaleaa, kattelin sohvia. että pitäskö jotku värilliset tyynyt niille ostaa piristykseksi? Mutta ei, ei, jos ne ostan ovat ne siinä korkeintaan pari päivää ja lähtevät varastoon... Sama juttu, että muiden kodeissa värikkäät jutut näyttää hyviltä, mutta kun itselle niitä laittaa, niin tuntuu, että koko huusholli menee sekasin ja aivan ahistaa..!

  Ihanalta näyttää siellä Tiina, ihastelin nuita sinun sohvatyynyjä, itse en ole löytäny pitkiin aikoihin kivoja kuoseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, ja siksi onkin ihan turhaa ostaa mitään värillisiä juttuja, ne kun ei vaan sitten kuitenkaan ole se oma juttu enää. Mennään siis tylsällä värittömyydellä nykyisin. ;)) Mukavaa syksyä sinulle. ♥

   Poista
 6. Ihana blohi, Ihana koti <3 Yksi lukija lisää ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)