Ihania Havin uutuuksia!

Olettekos jo törmänneet näihin, nimittäin Havin kauniisiin juhlavuoden malliston kynttilöihin? Cittarissa monen monta kertaa näitä jo hipelöin, (sinne hyllylle ne sitten tähän saakka kuitenkin jäivät), mutta minä kun en oikein osannut päättää, että mitähän noista kaunistuksista olisin kotiin kantanut.


Viime viikon perjantaina sain sitten ilokseni perinteiset perjantaikukat hiukan erilaisessa muodossa, ja (ylläri pylläri) näitähän ne, ihania Havin uutukaisia. Jotenkin noissa nuo kauniit muodot ihastuttivat oitis, etenkin tuo uurrettu sipulin mallinen on mielestäni erittäin kauniin näköinen. Värivalikoimakin noissa on juuri oman makuni mukainen, kuvan valkoisen lisäksi noita on saatavilla roosana ja ruskeana. Ihania kaikki sävyt, eli hiukan oli entraaminen värin valinnassa, ne kaikki kun tosiaankin olivat oikein kauniin värisiä. Ja niin, tämä perjantai -kukka juttu on hankkijan itsensä aloittama, (olen tästä joskus tainnut mainitakkin) en tosiaankaan ole täällä ollut vaatimassa mitään perjantaikukkia, mutta totuuden nimissä se huomioiminen tuntuu kyllä minusta todella mukavalta.
Netin maailmasta kävin sitten hieman hakemassa infoa noista kynttilöistä, eli ovat tosiaankin Havin 185 -juhlavuoden mallistoa. Kuvassa olevien lisäksi löytyy tolppakynttilöissä kivoja esim. jouluun sopivia värejä, tai mielestäni juuri se hopea ja kupari toimisivat juuri tuolloin. No miksei tietty muutoinkin, jos vaan noista väreistä tykkää. Laitan tähän nyt suoran linkin tuonne tuotesivuille, (vaikkei tämä mikään maksettu mainos olekkaan) sieltä voit halutessasi kurkkailla noista lisää infoa.
Havin sivuille pääset tästä.Näillä kynttilävinkeillä tänään.
 Nyt on aika laitella hieman tuota pikkuruista pihaa talvikuntoon, 
siitäpä sitten varmaan tulee juttua seuraavaksi.
Muksua torstaita kaikille,tiina

Kommentit

 1. Ihanat "perjantaikukat" syksyn pimeyteen, kauniit! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Tepa, kauniita ovat. :) ♥

   Poista
 2. Oi, oikein kauniit kuvat.
  Voisi ruveta jo tosiaan sytyttelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊❤️ Täällä poltellaan kynttilöitä jo jokaisena päivänä. 😄

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)