Help Wanted!

Se olisi sitten taas se aika vuodesta, tulossa kun ovat taas nuo vuotuiset Indiedays Blog Awardsit. Ja tänä vuonna nämä kekkerit ovatkin erityisen kutkuttavat, sillä sain kunnian olla ehdolla tässä (niin ihanien tyyppien kanssa) LIFIE -sarjassa. Huisia! Suuret kiitokset tästä suuresta kunniasta, sillä mielestäni jo tuonne ehdokkaaksi pääseminen ON upea juttu. 
 Kiitos. 


 Eli nyt on aika toimia, ja jos olet ikinä ja koskaan saanut itsellesi päivän piristystä tämän mustatukkaisen blondin jorinoista (tai edes niitä makeita nauruja :)) ) , niin nyt "armaat rakkaat kippuravarpaat" on aika äänestää blogiani.

Ja kuten jo tuolla yllä kerroinkin; olen ehdolla LIFIE -sarjassa.

*** LIFIE ***
Sarjassa ovat ehdolla kotiin ja sisustukseen, perheeseen ja parisuhteisiin, hyvinvointiin, harrastuksiin sekä matkoihin keskittyvät somevaikuttajat.


- Tiina H -  on elämänmakuinen lifestyleblogi. 
My Way of Living - Minun Tapani Elää - Meidän perheen elämää vanhassa mansardikattoisessa Villa Helmessä, lisänä kaikenlaista sekametelisoppaa ja seikkailuja. :) Blogissani tuunataan ja puuhataan, leivotaan sekä puutarhaillaan, toisinaan kuvissa vilahtelevat myös päivän asut. Eletään tiukasti kiinni tässä päivässä ja toivotaan ettei huominen koskaan saavu....  ♥♥   ♥   ♥

 Blogiani pääset äänestämään täältä.
 

Oma äänestyskuvani on tuo alla olevassakin kuvassa näkyvä olkkarin kuva, 
sitä (tuolla äänestyssivulla) klikkaamalla saat äänestyspalkin näkyviin.

Äänestys päättyy 30.10. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja 5.11. järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan.

Ja se äänestyssivuhan (ja arvonnan säännöt) löytyivät täältä.

Kiitos äänestäsi 
&
aurinkoista päivää juuri sinulle.


 tiina 

Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)