Ruokailuhuoneen tapetointia...

Viikonloppuna saimme sitten viimein nuo ruokailutilan tapetit paikoilleen, ja mielestäni tuo hentoinen lehtikuvio -tapetti sopiikin oikein mainiosti vanhan talomme tyyliin. Jotenkin en vaan osaa nähdä täällä mitään isoilla (tai kovinkaan retrohenkisillä) kuvioilla olevia tapetteja. Mielestäni tänne Villa Helmeen vain sopii niin paljon paremmin se vähän romanttisempi tyyli, sitähän voi sitten halutessaan terästää muulla sisustuksella, väreillä ja huonekaluilla.Nuo tapetithan voitin jo keväällä K-raudan Instagramin puolella järjestämässä kilpailussa, ja nyt viimein saimme ne sitten kaiveltua tuolta kaapien kätköistä & laitettua seinälle.


Tapetti on K-raudan ECO Simplicity, löydät sen täältä.
Samaa tapettia löytyy luonnollisesti monessa eri värissä, ja alkuun meillä olikin kyllä mietinnässä monen monta vaihtista. Lopulta  kuitenkin päädyimme tähän tuttuun ja turvalliseen vaaleaan, ja ehkä tuo väri tosiaan onkin meille se paras vaihtis. Ja kuten tuolla jo sanoinkin; ne värilliset/voimakkaat tapetit(kaan) kun eivät ole se meidän juttu, sillä niitä seiniä voisi ehkä hyvinkin nopsasti joutua tapetoimaan uudelleen. Löysin tuolta kyllä myös todella kivoja musta-valkoisia vaihtiksia, sitten kuitenkin mietin niiden sopivuutta meille. Tai oikeastaan funtsin meidän talon (ja yleensäkin tämän huoneiden) kokoa, täällä kun ei esim. ehjää seinäpintaa juurikaan ole. No anyway, tähän vaaleaan lehtikuvio -tapettiin me nyt sitten lopulta päädyttiin.


Simppelisti tuo uuskin tapetti maastoutuu tänne, aivan samalla tavoin kuten se edellinenkin. Pliisua ja vaaleaa, no se nyt vaan on tämä meidän maku kotimme sisustuksessa. :)

Näillä tänään. 
Huomenna onkin sitten vuorossa herkuttelua, tein nimittäin elämäni ekan kerran itse jätskiä.
 Ja pakko on sanoa; voi veljet miten hyvää siitä tulikaan... 
Siitäpä sitten lisää huomenissa. 


tiina

Kommentit

 1. Kaunis ja hillitty, antaa valoisuutta tumman hirsiseinän kanssa. Lattiassa,kun on voimakas kuviointi, niin seinän hillitty kuviointi rauhoittaa kokonaisuutta, kaunis lopputulos :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Tepa, kun lattia tosiaan on noin voimakas niin muuten tilan värit pitää olla seesteiset. :)

   Poista
 2. Todella kaunis tapetti!ja voi,kuinka kauniisti sopisikaan valkoinen puulattia!Kotinne todella on helmi.-san-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Olisi ollut ihan loistojuttu jos lattioilla olisi ollut vanhat lankut, mutta kun ei niin ei. Kiitos vain kommentistasi & mukavaa syksyä. :)

   Poista
 3. Ihana tapetti! Sopii kauniisti tuon hirsiseinän viereen.
  Itsekin oen valinnut mökillekin vaaleapohjaisia tapetteja, vaikka suuntaus on voimakkaampaan väritykseen. Väri täytyy olla sellainen, että mielyttää omaa silmää.
  Tummat tapetit sopivat avariin tiloihin, mutta ei meidän pieniin huoneisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne. Minäkin ihailen aina niitä voimmakkaan värisiä tapetteja, sitten kuitenkaan en oikein osaa niitä omaan kotiin laittaa. Ehkä vaan pelkään sitä nopeaa kyllästymistä, jos sitten tuntuukin heti ettei se olekkaan hyvä. (?) :)

   Poista
 4. Kaunis tapetti ja tuo valkoinen lipasto on vaan niin kaunis!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)