Bedroom feelings...

Taas perjantai, onpa se kumma juttu. Juurihan tämä viikko alkoi, nyt sitten ollaankin jo loppuviikossa. (!) Miten kummassa tämä aika tuntuu vilistelevän näin nopeasti, tai sitten tämä (kin) on vaan näitä keski-ikäisen naisen tuntumia. Heh! No mutta... sellaista se nyt vaan on. Tulevalle viikonlopulle olen mielessäni suunnitellut (viimeinkin) ruokailuhuoneen tapetointia. 
Ja niin... korostan tätä; minä siis olen suunnitellut.  
Onko sitten tuo "avustava insinööri" asiassa samaa mieltä... (?) No se onkin sitten jo toinen juttu se, sillä voin jo niin kuulla korvissani tämän; "Iso työ!" Hih! Terkkuja vaan sinne, meinaan jos nyt satut ruokiksella postausta lukemaan... :)) No nyt näistä höpön höpöistä asiaan... Viikkosiivous on suoritettu ja muutama kuva makkarista, sinne kun satuin viimein löytämään sen jo kauan hakusessa olleen jutskan.

Kuten jo sanoinkin, niin olen etsinyt jo pitkän aikaa jotakin tuohon makkarin seinälle. En mitään isoa juttua, silti olen kaivannut siihen jotain... (?) Mietinnässä on ollut taulu/juliste tms., ja peilejän olen siihen funtsinut jos minkälaista. En lopulta päätynyt mihinkään julisteisiin, (tai tauluihin) jotenkin tuo kuviollinen tapetti vain jo heti riiteli asian kanssa. Ehkä se juliste (ainakin se tekstillinen) olisi ollutkin liian rauhattoman näköinen. Peileistä taas en halunnut sitä ns. "normia" vaakatason peiliä sängyn yläpuolelle.


Sitten muistin nähneeni ko. peilin Pentikin myymälässä, ja eikun sinne siis. Noita kuvan peilejä on muuten olemassa kahta eri kokoa, tuo omani on se pienempi malli. Ja värejäkin löytyy tuon mustan lisäksi valkoinen. Ja niin... toistaiseksi ainakaan yöunet eivät ole menneet sekaisin, vaikka (tietääkseni) feng shui:n oppien mukaan peiliä ei makkariin pitäisi sijoittaa. No toisaalta, tässähän ei peili peilaa sänkyä, (jota se ei kuulemma saisi tehdä) joten ehkä me pärjäämme tämän pikkuisen peilin kanssa. No anyway, minusta peili sopii makkariin oikein mainiosti. Narulla oleva ripustus kun natsaa oikein kivasti pieneen kehykseen, samoin tuohon Tine K:n rottinkiseen varjostimeen.

 No saas nähdä tapetoidaanko meillä vai no... 
Sepä nähdään sitten myöhemmin.  


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille. 


Palataaan taas,


tiina

Kommentit

 1. Kaunis ja rauhallinen,oikea ratkaisu, kun on hallitseva, kaunis tapetti, niin ei siihen julisteita eikä tekstejä tarvita :) Makuuhuoneessa peilien ei pitäisi heijastaa kuvaamme, kun nukumme. Unen aikana epämiellyttävät ajatukset ja tunteet poistuvat chi-energian mukana kehostamme ja peili heijastaa tätä haitallista chitä takaisin meitä kohti. Siis jos se heijastaa kuvaamme nukkuessamme. Sinulla on ok paikka peilille! Näin olen oppinut, kun Kiialaista lääketiedettä olen opiskellut (Kiinassa ja Suomessa) :D
  Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos/kun ei mennyt aivan pieleen tuon peilin kanssa. Terkkuja sinne. :)

   Poista
 2. Kiva toi peili,
  mulla on suunnilleen samanlainen eteisessä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)