Vierailulla Zoom Design:ssa

Eilinen päivä mennä hurahti oikein mukavasti. Lähdimme kotoa aamutuimaan ajelemaan kohti Lahtea, sillä ystäväni Katjan keskimmäinen pääsi eilen ripille. Ja niin... aamulla saimme vielä ihanasti nauttia aamupalaa todella kauniissa ja aurinkoisessa säässä.  Mutta jo Mikkelin kohdilla alkoi vesisade, onneksi se kuitenkin juhlien ajan sopivasti piti pientä taukoa. Kiitos vain kivoista juhlista Katja, sekä onnea vielä rippinuorelle.
 
 ♥Juhlista lähdettyämme päätimme vierailla Vääksyssä, tarkasti ottaen Zoom Design:ssa. Sinne (kkin) olen jo niin monen monta kertaa ollut menossa, nyt sitten viimein tapasin Nataliankin (ja Tomin) ihan livenä. Yhteistyötähän mekin olemme tehneet joskus jo kauan aikaa sitten, se livetapaaminen onnistui kuitenkin vasta eilen. (Vaikka näin extempore menikin.) Kiitos teillekkin oikein mukavasta vierailusta. Nappasin tietenkin myös muutamia kuvia Zoom:sta, joten jos liikutte siellä päin;
Käykää ihmeessä! Ihana puoti, ihania juttuja. Tai niin monet olivat kyllä niin minun näköisiäni.
Joten... ei liene vaikeaa arvata että: Minä kyllä tykkäsin. 
 Sen pidemmiltä löpinöiltä.... Tässäpä teille kuvia Zoom Design:sta. Zoomistahan löytyy kaikkea kivaa, niin kotiin kuin pukeutumiseenkin.
Ja tässä Natalia ja Tomppa. Kiitos kivasta Zoom:n vierailusta & oikein mukavaa kesää. :)
Ja niin... Tuo uusi kynnysmatto sopii kyllä meille oikein mainiosti.

Ja tässä se oma pieni ostokseni. Tarvitsin nimittäin uuden kynnysmaton tuohon terassille, sattumalta sen mieluisan nyt vimein tuolta Zoom:sta bongasin. (Sillä etsin nimenomaan tuota ko. mattoa.) Oikeastihan tämä toki tulee tuohon terassin oven ulkopuolelle, nyt vain tuo kohtuullinen vesisade estää sen ulkona kuvaamisen. Keskiviikolle on onneksi taas luvattu sitä lämpöä ja aurinkoa. 
Joten sitten;


Gone to the BEACHMutta nyt vesisateisin terkuin;tiina

Kommentit

 1. Ihana puoti ja wau mitä tavaroita, puoti pullollaan! Niin teille sopiva kynnysmatto. Eikö muuta tarttunut mukaan? :D
  Mukavaa sadeviikon alkua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Tepa, ihana kauppa tosiaankin. En ostanut kuin tuon tarvitsemani ovimaton, sillä kerrankin sain pidettyä itseni kurissa. ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)