lauantai 16. heinäkuuta 2016

Reissussa Nauvon kulmilla

Moikkelis moi vaan kaikille. Kävimme parin päivän mittaisella reissulla tuolla saaristossa, Nauvon ja Korppoon kulmilla. Rakas ystävättäreni (tästä olenkin jo joskus maininnut) on pitänyt kesäravintolaa jo monen monta vuotta tuolla Kirjaisissa, joten luonnollisesti siellä tulee myös toisinaan vierailtua. Ja koska neitoset olivat myös reissun päällä, niin meille tuli myös oiva tilaisuus lähteä hieman omille teillemme. Ja kuten aina, pitäähän se tänne blogiin tehdä niitä käyntivinkkejä/kivoja kohteita myöskin teille. Tässäpä nyt meidän Nauvo-Korppoo -turneestamme hieman vinkkejä ja makupaloja.
 Vaikka elän itse nykyisin järvimaisemissa, (ja tunnen jo suurta rakkauta näihin "kulmiin") silti tuossa meressä on vain sitä jotain. Se tunne iskee sisälle jo lauttamatkalla Nauvoon, ja ehkä jossakin tuolla mielen ja sydämen sopukoissa asuu myöskin se saaristolaissielu. Mene ja tiedä...  Mutta ihastus tuonne saaristoon, se vain aina kerta toisensa jälkeen kasvaa. Ja toki se johtuu tietenkin myös tuosta rakkaasta ystävättärestä, me kun ei nykyisin todellakaan liian usein nähdä. Tässäpä se armaan ystävättäreni pitämä pieni Bystrand. Ja vilpittömästi voin kyllä suositella, sillä niin hyvää ruokaa oli taas tarjolla. Tässä samalla tunnustan.... Olen tosi kranttu ruoan suhteen... Sitten kun ollaan reissun päällä (tai muuten vain syödään ulkona), on sen ruoan oltava hyvää. En halua syödä mitään perusmössöä, haluan sen ruoan olevan myös osa sitä lomaa, sitä ihanaa ja hyvää fiilistä. Sillä niinhän se todellakin on: "Hyvä ruoka - parempi mieli." Bystrand:ssa söin häränfilettä sekä kalakeittoa, ja tietenkin rakastamallani saaristolaisleivällä. Tottakai! Aina olemme saaneet hyvää ruokaa, eikä sen suhteen tullut tälläkään kertaa pettymystä. Harmi juttu... se talon karitsaburgeri jäi nyt maistamatta, mutta ehkä palaamme siihen sitten joskus myöhemmin.


 
 


Nauvossa majoituimme hotelli Strandbo:ssa, tai oikeastaan hotellin viereisessä rakennuksessa olevassa talossa. Siisti ja simppeli huone, ja itse asiassa kiva olikin majoittua hieman sivummalla. Aamupala oli aika normisettiä. Ei mitään erikoista, muttei mitään moitittavaakaan. Ehkä saaristolaisleipää olisimme kaivanneet molemmiksi aamuiksi, kuitenkin kun Nauvossa kerran oltiin.


Rantabulevardilla kävimme tietenkin kävelemässä, 
täälläkin kun on satamassa kiva kauppakojujen rykelmä.

Ja kummasti se tie vain vei tänne; Ritvan Henri Lloyd:n satamapuotiin.Mageet nuo nilkkurit!

 
Satamapuodista löytyy Henri Lloyd:n tuotteiden lisäksi juttuja myös merkeiltä; 
UGG, DAY Birger et Mikkelsen, Parajumpers, Primeboots, Hunter ym.. ym. Ja hei... piti muistaa sanomani; vaatteita ja asusteita on  myös miehille. Sieltä löytyy todellakin kaikkea kivaa, eli kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Eikä sydämellistä palvelua pidä unohtaa, ei tosiaankaan.

Kiitos. 
Ja oli todellakin kiva tutustua.

 


Ja tuolla Fb:n puolella jo noita omia ostoksia ehdittiin jo kyselläkkin. No tässäpä ne, "assistenttini" sai uuden Henri Lloyd:n puseron, eli samoilla tutuilla merkeillä mentiin nytkin. Ja onhan se, todella kivan näköinen pusero. (ja sopii "tolle tyypille" ;)) oikein mainiosti)  Tämä on vaan sitä niin meidän oloista rentoa pukeutumis -meininkiä.
Ja koska hakusessa on olleet myös uudet biksut (ja täällä sattui olemaan sopivan malliset ja kokoiset), niin olihan nekin sitten mukaan napattava. (Bikinit ovat Henri Lloyd:n.) Tuolle "assistentillekkin" löysin lisäksi vielä kivat ankkurikuosilliset Holebrook:n uimashortsit, joten nyt kyllä passaa meidän pulikoida.
 Ai niin... melkein unohdin;
Jos haluatte kurkkailla lisää, Ritvan Fb-sivulta löydät enemmän kuvia/infoa. Sen löydät täältä.
Näillä reissufiiliksillä Part 1. (Tulossa on vielä pienoinen kuvakavalkadi Korppoosta, Terhin suloisesta Amalias Hem -puodista.) tänään. Nyt tovotaan sään hieman kirkastuvan.... Tai ainakin sateen loppuvan, sitten voisi veneellä hurauttaa torille ja kaupoille.


Mutta... Nyt toivottelen oikein hyvää viikonloppua kaikille.tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin-
olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös omalla nimelläsi. :)