Bloggarin nurkka

Moikka vaan kaikille. Hieman on tämä blogin päivittely näköjään näin kesäaikaan hunningolla, jotenkin sitä vain ilmaantuu kaikenlaista muuta puuhaa. No toisaalta... kesähän on sitä pihalla olemista ja elämästä nauttimista varten, kyllä sitä sitten taas syksyllä ja talvella ehtii koneellakin istuskella aivan mielin määrin. Ja etenkin nyt pitää nauttia tästä ihanasta säästä ja veneilystä, tänäänkin aurinko meitä niin suloisesti helli. No tämä päivä meni kyllä oikeastaan aivan ns. harakoille, sillä me kävimme tuolla naapurikaupungissa autoa huollattamassa. (Kiitokset muuten erittäin hyvästä palvelusta Mikkelin Savilahden Auto/ Audi -huollolle, sekä totta kai myös automyynnin puolelle.) Ja tuosta Mikkelistäpä tulikin mieleeni... Eikö oikeasti Mikkelissä ole sisustuskauppoja lainkaan? No totta kai Amanda b:n tiedän, heidän tuotteensahan löydän tietenkin täältä heidän omasta puodistaan. Mutta muuta, tai siis onko muuta? Vinkkejä otan mieluusti vastaan, siellä kun tulee kuitenkin aika ajoin pistäydyttyä.

No mutta asiaan.... Työpisteelleni piti pakon sanelemana tehdä hienoista muutosta, syynä tähän oli se että; entinen työpöytäni ei sitten mahtunutkaan tuohon aiottuun pikkuriikkiseen tilaan. Pöydän syvyys oli aivan liian suuri, eli sitten vain uutta pöytää etsimään. Ja heh... pöytähän siis ehti olla pakkauslaatikossakin jo monen monta viikkoa, tai oikeastaan juuri tämän talon maalauksen ajan. Meillä ei vain enää riittänyt intoa sen kasaamiseen, onneksi se kuitenkin viimein on paikoillaan.  Ja harmi juttu... Ehdin jo ostaa itselleni mieluisen työtuolinkin. Vaan kuinkas sen (kin) kanssa kävikään? Se tuoli ei sen entisen pöydän kanssa tuohon mahtunut. Ja arvaattekos.... Nythän se sitten olisi tämän uuden pöydän kanssa mahtunut. No joo... Eli... Tulee sitten varmaan jossakin vaiheessa vielä uusi kierros Ikeaan, se kiva työtuoli kun oli Ikean mallistoa. Voihan ja pöh! Jospa sitä joskus vaikkapa funtsisi nämä jutut loppuun saakka. (Tai vaikkapa mittailisi ensin!) No jaa... ehkä nämä nyt sitten  on taas niitä "ruskeatukkaisen blondin kömmähdyksiä vol. tsiljoona." :))


Hyllyillä on kaikenlaista rimpun ramppua, tarpeellista ja tarpeetonta. Kuten siis tavallisesti meillä tuppaa (näköjään) olemaan. Vähän uutta kotiutui myös; ostin Jysk:stä tuon sinivalkoisen pahviboxin ja Clasulta nuo valkoiset lehtikotelot. Jospa niissä nyt pysyisivät kaikki paperit järjestyksessä.
Ja kuten näette; pöydälle jäävä tila ei ole todellakaan suuren suuri. No mutta, ehkä se asiansa tuossa ajaa. Tai pakkohan sen on, työpöydälle kun ei todellakaan ole muualla tilaa. 

Sen kunnollisen työtuolin puuttuessa laitoin pöydän pariksi (ainakin toistaiseksi) tuon jo monen monta vuotta palvelleen Tolix:n. Ja tuon työpöydänhän löysin Jysk:stä, se on sellainen kivasti kapea malli. Pöydän syvyys kun on vain n. 40cm, eli on juuri sopivan kokoinen tuohon tilaan. Le sac en papier -pussissa säilyttelen lahja- ja käärepapereita.Näillä tänään. Huomiselle toivon aurinkoa ja kaunista säätä, 
jospa vaikka pääsisimme veneellä torille lörtsykaffelle. Hope so! 


Palataan taas;


tiina


Kommentit

 1. No, ei sitä näin kesäisin kovasti koneella turhaan ehdi isstua, näin iltaisin sitten hetken. Mutta, ihana pöytä ja tuoli sulla, sopisi omaan työpisteeseeni myös. Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei kesällä ehdi eikä edes viitsi paljoa koneella istua, syksyllä taas sisustellaan sitten enemmän. Ja varmaan istutaan koneella... :)) Kiitos. Tykkään pöydästä itsekkin.

   Poista
 2. Pieni ja siro pöytä, hyvin sopii tuohon paikkaan! Kiva nurkkaus ja kaikki tarpeellinen mahtuu :D Mukavaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Tepa. Aika kompakti on tosiaan tuo tila, kuitenkin sinne juuri ja juuri mahtuu kaikki tarpeellinen. :)

   Poista
 3. Mikkelissä, tai ainakin jossain lähistöllä on Sisustusliike Helga. En ole koskaan itse käynyt, tarkoitus on ollut tehdä reissu täältä Tampereelta joskus. Facebookissa ja Instassa vain ihaillut heidän kuviaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Kiitos tiedosta. Pitääkin käydä kurkkimassa niitä Fb-sivuja. :)

   Poista
 4. Ihan toimiva ja kaunis tila! Hyvä puoli on, että jos turhaa laskutilaa ei ole, niin pöytä pysyy aina siistissä kunnossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Hanne. Ylimääräistä tilaa ei todellakaan ole, joten toivottavasti se romumääräkin pysyy aisoissa. :))

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)