Ruokapöytä -kokeilu VOL. mones!

Moikkelis moi vaan kaikille. Uusi viikko ja uudet kujeet taas... Tai no höh! Mitään uusia kujeita ole menossa, samat vanhan nurkat ja löpinät kuten ennenkin. Ja niin...niin tylsää! Vettä sataa tihuuttaa, on synkkää ja ankeaa. Miten sitä jo niin ehtikin taas tottua noihin huippusäihin?!!! Juhannusta kun saimme viettää niin upeassa säässä. Aurinkomollukka paistoi & oli niin paras sää kuin olla vain voi. No siitä kyllä nautittiinkin ihan urakalla. Todella mukavia kohtaamisia tuolla rantaravintolassa,  (Kiitos vain ihanille seuralaisille. ♥  & Palataan asiaan.) oli veneilyä, oli sitä "vain olla löllöttelyä." (Sanoisinkos jopa ihan urakalla.) Päätimme nimittäin julistaa juhannukseksi remonttirauhan, ei maalusta  - ei naulausta, siitä sahaamisesta puhumattakaan. Ja hyvä niin, välillä kun pitää todellakin pitää taukoa niistäkin jutuista. Vaan jospa jo huomenissa sitten jatkuisi noiden terassien valttaus, sekä hieman on vielä maalailua ikkunanpielissä ym. tehtävää. Sitten voi sanoa tämän maalaus - ja valttaus -projektin olevan ohitse.

Mutta tänään kuvailin joitakin kuvia keittiöstä, tosin sielläkään ei juuri mitään muutosta ole tapahtunut. But anyway.... hieman kuvia keittiön nykyisestä lookista. 

Noissa Be Poles:n paperisäkeissä säilytän mm. kierrätyslehtiä ja tiskikoneen pesuainetta. 

Keittiön ja ruokailutilan välillä on tämä kaiken sälän hyllykkö, ja oikeastaan kyllä haluaisin tähän jonkilaisen lasivitriin (Voisihan nuokin roinat olla sitten piilossa siellä kaapissa.) tms., mutta sen puutteessa (ja sitä oikeaa odotellessa) mennään tällä. 


Suola ja sokeripurkkeihin on kokemuksista viisastuneena laitettu nimitarrat, sillä nuorempi neiti teki tässä taannoin suhteellisen suolaista mansikka-banaanirahkaa. Että sellaista! :))Ai niin...onhan muuten yksi muuttunut juttu; se tuo ruokapöytä on taas kokeilumalli VOL. moneskohan jo lie. Se entinen valkoinen pyöreä pöytä oli kyllä ihan lemppari, vaan se käyttökokemus osoitti sen (kin) olevan meidän minikeittiöömme aivan liian suuren. Harmi juttu! Nyt sitten näin tuolla Amanda b:n kesäoutletissä tämän ovaalin mallisen pöydän, ja jospa tämä nyt viimein olisi kaikista toimivimman mallinen tänne meille. Tilaa kun ei vain yksinkertaisesti ole, silloin on ne pöydän nurkatkin turhia tilanviejiä. Mutta saa nähdä miten toimii käytännössä nyt tämä versio. (?) 


Pöytä on tosiaan jo mallistosta poistunut, ja tarkempi tarkastelu näyttää sen myös saaneen monen monta osumaakin niskaansa. Tuo pöytä kun on ollut näyttely/kaupan omassa käytössä ollut versio, siksi se siis on hieman ruhmuinen jo valmiiksi. Ja meillä on kyllä suunnitelmissa kittailla suurimmat kolot ja laitella uutta maaliakin tuon pintaan. No sen aika on sitten joskus..... Hui hai tulevaisuudessa, sitten kunhan siihen nyt milloin aikaa sattuu olemaan. Siihen saakka mennään näin. Ja pakko myöntää... ehkä pitäisin siitä vielä enemmän suoremmilla jaloilla. Ehkä... Mutta se nyt on tuollainen kuin on.


Muuta "uutta" ei tälläkään rintamalla ole, samoilla vanhoilla mennään eteenpäin.

Näillä tänään, ehkä huomenna on sitten taas maalailu/valttailusää. Sitäpä siis odotellessa....
Mutta nyt; oikein mukavaa alkanutta viikkoa.tiina

Kommentit

 1. Mielestäni nuo pöydänjalat sopivat mainiosti "vanhan leidin" tyyliin! Eikö vaan? Ihana pöytä! Mukavaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos vain Tepa. Itse tosin jotekin haluaisin niiden olevan simppelimmät. Vaan kai se menee nyt toistaiseksi noinkin, sillä on nyt havaittu parhaimman malliseksi pieneen keittiöömme. Muksua viikkoa myös sinne. :)

   Poista
 2. Ihana tuo teidän keittiö ja pöytä näyttää sopivan sinne hyvin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)