Vappupäivän herkku

Toisessa Indiedays:n ja Vaasanin Taika-kamppiksen osassa päätin kokeilla hieman erilaista variaatiota köyhistä ritareista. Tai ei noissa oikeastaan juuri muuta eroa ole kuin se, että tässäkin (kuten niissä aiemmissani Pulled Pork -leivissä) käyttämäni leipä oli se Vaasanin Taika Monivilja. Ja pakko sanoa, hieman ensin epäilin sen leivän käyttöä noissa makeissa jutuissa. Mutta tiedättekös.... kyllä se vain toimi tuossakin. Noista tuli kyllä niiiiin hyviä. 
Saa kulemma tehdä toistekkin....

Paistoin nämä ritarit samoin kuin ritarit yleensäkin. Eli leikkasin ensin leipäpaloista reunat pois, sitten käytin leipiä maidossa, ja seuraavaksi ruskistin leipäpalat pannulla voissa. Paiston aikana ripottelin ritarien päälle kaneli-sokeriseosta, ja se antoikin noille niin hyvän maun.

 Seuraksi itsetehtyä (lahjaksi saatua) mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Vielä kun nappasin kauppareissulla mukaani tuoreita mansikoita, oli tämä setti aika täydellinen. Eli, kyllä nämä Vaasanin Taika Monivilja -leivätkin sopivat oikein mainiosti myös ritareiksi. 

Näillä herkuilla tänään.

Oikein mukavaa vappupäivää kaikille. tiina
Kommentit

  1. Varmasti herkullisia! Vapunpäivää sinnekin! Tulin lenkiltä, tuomessa isot silmut, krookukset kukkivat, aurinko paistaa ja +16 lämmintä. Taitaa tulla kesä! :D Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ne oikein hyviä. Jänskä juttu tuo, että miten se monivilja -leipäkin voi maistua niin hyvälle ritareiksi paistettuna. Nam! Ihana vappu oli täälläkin, oltiin pihalla ja jätskiteltiin torilla. Ekat orvokitkin tuli jo istutettua. Ihanaa tämä kevät. Terkkuja sinne! ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)