Orthex:n kuparinväriset uutuudet

 Orthex täyttää tänä vuonna 60-vuotta, ja tämän juhlavuoden uutuusväri saunatuotteissa on tämä kaunis kupari. Ja kylläpä se tekeekin perinteisiin saunakiuluihin, sankoihin ja vateihin aivan erilaisen tyylin. Jotenkin noista niin kotoisista tuotteista tulee niin mageen ja jopa moderninkin näköisiä. Kuparin sävy antaa niille totisesti ilmeikkyyttä aivan eri tavalla. Minä tykkään. 

(Sponsoroitu.)

Saunatuotteisiin tosiaan kuuluvat nuo kuvissakin näkyvät jutut; saunakiulu ja -kauha, sangot ja vadit. Kuparin lisäksi tuotteita on toki saatavilla niissä hieman perinteisimmissä väreissä; esim. valkoisena ja harmaana. Noita harmaita (ja niitä valkoisia) sankoja sun muita löytyykin meiltä monen monta, ja meistä varmaan kaikki olemme jollakin tapaa "kasvaneet" Orthex:n kanssa. Tai no.... ainakin minun lapsuudenkodissani oli jos jonkinmoista kippoa, kuppia ja sankoa. Eli se tuttu ja turvallinen brändi varmasti meille jokaiselle. Näistä kauniista uutuuksista tuo pesuvati jää aivan varmasti tuohon paljun vierustalle, siinä on sitten kiva huuhdella varpaat kun hipsutellaan saunasta tai tuosta rannalta takaisin paljuun. Kiulun, kauhan ja sangon vien tottakai saunaan. Sopivat niin vallan mainiosti meidän tummaksi petsattuun pikkuruiseen saunaamme. Ja mikä parasta, ovat todellakin tarpeellisia. Nuokin jutut kun olivat juuri sopivasti päivitystä vailla.... Sillä tunnustan, kun oli kaksi kotia niin toisessa oli saunakiuluna juurikin se aivan tavallinen harmaa muovisanko ja kauha. Vaan eipä ole enää.... Nyt otetaankin sitten löylyt tyylillä. Orthex:n tuotteisiin pääset tutustumaan täällä.


Mukavaa viikkoa kaikille. 
(Palaan taas blogini pariin kunhan saan tämän muuton tehtyä.)

Voikaa hyvin.


tiina

Kommentit

 1. Todella kauniita ovatkin! Kyllä niiden kanssa kelpaa saunoa! Voimia muuttopuuhiin :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Tuo kuparin väri tekee vain jotenkin myös niistä "tavallisistakin" muovijutuista niin paljon hienomman näköisiä. Kyllä kelpaa nyt saunoa. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, niin juhannus tuli mieleen. Kiva uudistus perinteisiin vateihin yms.
  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Todellakin kiva uudistus niihin perinteisiin väreihin, kyllä tuo kuparin väri tekee jotekin noista luxuksen oloisia. Kivan näköisiä ovat. :)

   Poista
 3. Kupari ei ole ollut meidän kodin juttu, mutta voisin näitä harkita saunaan. Tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin itsekkin, mutta nämä ovat hienoja. :)

   Poista
 4. Mielettömän kauniita kesäisiä kuvia!
  E-R

  VastaaPoista
 5. Nuo on kauniita. Oikein onnistunut värivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ovat mielestäni niin hienon värisiä. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)