Makkarin pyöritystä

Viikonloppuna taas tapahtui vähän rymisteerausta. Ja syynä tähän kaikkeen oli tuon senkin palautus takaisin tähän huoneeseen, sen senkin paikalle kun piti nyt laittaa väliaikaisesta säilytyspaikasta palautunut mustajalkainen ruokapöytä. Juu... menee tässä vähän itselläkin pasmat sekaisin, sillä näitä huonekaluja kun tällä hetkellä on parissakin säilytyspaikassa. Ja jostakin on vaan pakko luopua, ne kun eivät millään mahdu tähän kotiin. Villa Helmi kun on tällainen ihan pikkuruinen talo. Senkki siis palautui takaisin sen omalle paikalleen. Ja se taas aiheutti sängyn kääntämisen toisin päin, sehän ei tietenkään muuten tähän huoneeseen mahdu. Ajatuksehan oli siirtää viimeinkin tämä makkari takaisin tuonne yläkertaan, sen myötä palauttaa tämä tila takaisin ruokailuhuoneeksi. Mutta kun yläkerrassa on menossa sellainen komeromuutos -juttu, tai oikeastaan se on komeron -lisäys -kasaus operaatio. (Huh!) Ja sehän pitää saada ensin tehtyä, muuten eivät sängyt mahdu sinne takaisin.
Ikean käynnillä nappasin viimeinkin meille nuo raidalliset pussilakana-tyynyliina -setit. 
Sinivalkoinen värimaailma sopii  mielestäni oivasti kesäiseen fiilikseen.Ja nuo hurmaavat pellavaiset, leveillä pitseillä reunustetut tyynynpäälliset ovat Arte Pura:n. Ne hankin Adalmiinan Helmestä. Halusin niiden harmaiden sijaan vähän kevyempää vaihtista kesäksi. Ja näköjään nyt kesää kohden voi olla vähän romanttisempaakin juttua.
Lisäksi ne sopivat mielestäni aika kivasti tuon raidallisen puuvillan kanssa. 


Tykkään noiden pussilakanoiden tere- ja nappidetaljeista. Ja juu... sininen nyt vaan edelleenkin tuntuu vaan niin hyvältä. Kumma juttu! Joskohan sitä sinne vaatepuolellekin laajentaisi... 
Noh! Ehkei nyt sentään vallan riehaannuta.  :))

blue  & white
Näillä tänään. Jospa jo huomenissa saataisiin se komeroprojekti valmiiksi. Saimme tosiaan ihan kivan idiksen sen "Narnian" (yläkerran ison komerokaapin) muuttamisesta meille käyttökelpoisemmaksi tilaksi. Se säilytystilan puute kun on edelleenkin, eikä se todellakaan siitä muuksi muutu. Täällä siis kekseliäisyys on valttia. Joten seuraavaksi (jos vain saadaan se homma kokonaan tehdyksi) tulossa taas kerran vanhan talon komero/säilytysjuttua.Ihanaa aurinkoista tiistaita. Nauttikaa olostanne.tiina


Kommentit

 1. Ihanat lakanat ja tyynyliinat, molemmat! Ajattelin, että pitääkö sinun suunnitella "lisäsiipeä" taloosi, vai kuinka käy? :D
  Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepa, itse asiassa lasjennuksia on tulossakin, mutta vain pesutilojen osalta. ;) Lakanoihin tykästyin heti kun ne näin, nyt vain sinisen "hurmassa" ne hankin itselleni. :)

   Poista
 2. Jotenkin ajatuksissani deletoin tähän postaukseen tulleet kommentit. :O
  Kopasaan ne nyt tuolta s-postista tähän. Pahoitteluni asiasta, jotenkin vaan jälleen onnistuin häröilemään... ;))


  unelmoiden on lisännyt kommentin tekstiisi "Makkarin pyöritystä":

  Näyttää niin kauniilta. Ihanat lakanat ja makkari muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään noista lakanoista itsekkin, tuo sininen vaan rulettaa. :) Ja niin, sori tuo kommenttisi deletointi. ;))

   Poista
 3. Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Makkarin pyöritystä":

  "Heh, sanoitteko yhtään kertaa, että "senkin senkki", kun noita siirtoja teitte:). Teillä on niin nättiä, kuten aina!"

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta kertaa... ;)) Onneksi se nyt taas on paikoillaan. Ja anteeksi myös sinulle tuon kommenttisi deletointi. :D

   Poista
 4. "Hanne on lisännyt kommentin tekstiisi "Makkarin pyöritystä":

  Kauniit nuo Ikean sinivalkoraitaiset lakanat todella ovat. Se väriyhdistelmä vaan on niin kesäinen. Mulla on Ektorpin tuoli sinivalkoraitaisella päälisellä ja tykkään siitäkovasti:)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... Kummasti se sinivalkoisuus nyt viehättää... Sopii kesään kun nenä päähän. :) Ja myös sinulle pahoittelut kommentin deletoinnista. :))

   Poista
 5. "Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Makkarin pyöritystä":

  Huiiii😊Lyhytaikainen muutos tuo makkari-sanna- "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sanna. Makkarihan siirrettiin alakertaan vain jalkaleikkauksesta toipumisen ajaksi. Ettei minun tarvinnut kyynärsauvoilla kiivetä noita meidän kapeita ja jyrkkiä rapouja. Ja nyt on aika palauttaa makkari ja ruokailutila omille paikoilleen. Pahoitteluni sinullekkin kommetin deletoinnista. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)