Lättypäivä!

Tänään aamusta kylään tulla tupsahti eräs ystäväiseni, meillä kun on jo vuosia ollut tapana treffata vapaalla hetkellä kahvittelun merkeissä. Siitäpä sainkin sitten hyvän syyn lettujen paistoon, noita ihanuuksia kun ei ole tullut itse aikoihin tehtyä. Meillä kun viime vuosina se homma on suosiolla langetettu noille neitokaisille, he kun ovat (onneksi) suhteellisen innokkaita siihenkin.

Ja pakkohan sitä oli sitten teidänkin "kiusaksi" niistä muutama kuva napata, tai lähinnä ajatus olisi innostaa teitäkin lettujen tekoon. Kun ne on vaan niin hyviä! Eiliseltä kävelyreissulta nappasin mukaani myös muutamia tuomen oksia, ja kylläpä ne vaan tuovat aina sen kesän kotiin. Ihana tuoksu leijailee ympäri huonetta. Ainoa ikävä puoli näissä on ne ötökät, kirvojako lienevät.(?)


Ja niin... se olisi sitten toiseksi viimeinen kokonainen viikko tässä väliaika-kodissa, sitten kimpsut ja kampsut kasaan ja muutto "muilla maille." Vähän alkaa kyllä jo ankealta näyttää tämä rivarikoti, olen nimittäin laittanut kiertoon huonekalun jos toisenkin. Mutta hyvä näin. Ja kuten jo sanottu, nämä kaikki roinat kun eivät vaan millään mahdu sinnne toiseen kotiin. Vielä olisi pikkuinen sohvabrobleemi.... sovitut soffakaupat kun peruuntuivat, nyt olisi sitten ylimääräisenä 3-istuttava harmaa sohva. Hmm.... laittaisiko pihalle lököttelypaikan?! No joo, ei ehkä ihan ole nyt passeli paikka se, saattaisi tulla hieman ongelmia vesisateen yllättäessä. :)) Vaan eiköhän sillekin vielä uusi koti löydetä...Näillä höpinöillä tänään. Ja nyt toivottelen jo oikein mukavaa loppuviikkoa, sillä en todennäköisesti koneelle paljoa viikonlopun aikana ennätä. On taas sen verran buukattu kaikenlaista menoa ja touhua. Joten... palataan sorvin ääreen taas maanantaina. Tapaamisiin...


tiina

Kommentit

 1. Nam....mitä herkkuja! Mukavaa viikonloppua ja kivoja menoja! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkutuska iski aamulla... :)) Kiitos vain, ja samoin sinne. Viikonloppuna vuorossa paljun ympäristön rakennusta/kivitystä, komeroiden kokoamista ja järkkäämistä ja siivousta... Huh mikä setti! :D Mutta, jaksaa jaksaa vielä reilun viikon, sitten se helpottaa siltä osin. Muksua viikonloppua sinne.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Meillä paistetaan lättyjä saaressa ja kotona laiskuuttani pyöräytän pannarin. Herkullisia nuo sinun lätyt!

  VastaaPoista
 3. Rupeaahan noita pikku lättyjä mieli tekemään.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)