Kesäiseen keittiöön...


Aurinkoiset päivät saavat aikaan lisääntyvät puutarhavimman, tai sellaisen mitä se nyt täällä toisen kodin pihalla/puutarhassa nyt  voi edes olla. Sillä tämän kodin tontti on niin minimaalisen pieni, joten täällä ei juurikaan voi kovin isoja puutarhailuja tehdä. Mutta aina sentään jotain, ja pariin viime päivään onkin kuulunut kukkapenkin tekoa. Lisäksi tuon ihanan sään vuoksi ei paljon ulkoa sisälle haluaisi tulla, eli postauksetkin ovat jääneet auringon varjoon.
Mutta... Kuten viimeksi mainitsinkin, niin  nyt hieman niitä H&B Homesta tehtyjä hankintoja. Sillä tämä juttu oli todellakin meille enemmän kuin tarpeellinen, nimittäin uusi vatkain. Täällä toisessa kodissa kun käytössä oli sellainen iänikuinen perintöversiö, vatkain ajalta miekka ja kirves. Itse asiassa muistan samanlaisella vatkailleeni joskus alle 10-vuotiaana omassa lapsuudenkodissani, ja siitähän on todellakin aikaa. Ja siellä vielä hetken olemassa olevassa viikkokodissa oleva ns. yleisesti hyväksi havaittu kodinkonemerkkinen vatkain osoittautui jo ensi vatkailulla aivan täydeksi sudeksi, ja nyt parin käyttövuoden jälkeen on jo silkkaa roskiskamaa.
Tykästyin jo aiemmin tuon Dualit:n retroon ulkomuotoon sekä rosteriseen väriin. Myös johdon kelautuminen koneen sisään on iso plussa, eipä tarvitse enää pyöritellä sitä vatkaimen ympärille. Päätin siis tällä kerralla kokeilla onko tuo Dualit nimensä veroinen, toivottavasti on & saan sillä vatkailla monen monta vuotta.

Samaan settiin lähtivät nuo kesäisen siniset Lexington:n patakinnas sekä pannulappu. Sekä tuo huikea idea, rullassa olevat servetit. Ihan huippua! Rulla on niin helppo napata mukaan tuohon terdelle tai veneeseen.

 Koska sinisen huuma vaan jatkuu, mukaan lähti myös pari Balmuir:n keittiöpyyhettä.Näillä keittiöhöpinöillä tänään. 
Nyt toivottelen oikein aurinkoista lauantaita. 
tiina
Kommentit

 1. Hieno peli...nyt kelpaa kakku ym taikinoita vatkailla. Onko vene jo vesillä? Tepa Seinäjoelta (nyt Tampereella pistäytymässä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, ja todellakin tarpeellinen. Se perintökalleus kun ei oikein enää pelitä. Vene ei ole vielä vesillä, valitettavasti. :)

   Poista
 2. Kivoja kesäisiä kattaustarvikkeita .Oliko tuo servettirulla myös Lexington niin tietäisi mistä kysellä.Hyvä idea.
  t.AO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Sori viivästynyt vastaus. Tuo rulla ei ole Lexintonin, yritän kysellä sen valmistajaa sinulle. Palaan siis asiaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)