Teinin huoneessa

Muutamia kuvia vanhemman neidin huoneesta. Tämä huonehan on olkkarin ja ruokailutilan lisäksi niitä talon "orginaaleja." Tällä tarkoitan siis talon edellisten asukkaiden tapetti- ja värivalintoja. Tämä neitokaisen huone oli ennen talon vanhempien käytössä, siitä siis juontavat nämä huoneeseen valitut tummahkot sävyt.
Pahoittelen kuvien surkeaa laatua, huone oli aika hämärä kun sitä kuvailin.Sängyn päätyseinällä on tummanruskea kuviotapetti.
Ikkunaseinän paneelit on maalattu beigellä maalilla. Kaksi muuta seinää on tapetoitu beigen/v.ruskean sävyisellä tapetilla. Väritys huoneessa ei ole aivan hirveä, oikeastaan ihan kohtuullinen.... Tai kuitenkin sen verran ok ettei tämän huoneen remppaaminen ole ollut aivan remppalistan kärjessä. Neidin mieleen nämä seinien sävyt eivät kuienkaan ole, tämäkin huone menee siksi uusiksi jossakin vaiheessa. Itse asiassa (Ylläripylläri: mustat!) tapetitkin on jo hankittu, paneeleiden maaliksi tulee ihan vain simppeliä valkoista. Nyt vain pitäisi taas löytyä sitä Intoa, Tarmoa ja sen sellaista..... puhtia aloitaa ko. homma.Pöydän yläpuolle neiti haluaisi jonkinlaisen peilin, pitäähän se meikkausta ja hiusten laittoa varten toki sellainenkin olla. Huonehan on muuten vielä aika tyhjän oloinen, neiti kun luonnollisesti aina roudaa ne tarvittavat juttunsa kodista toiseen. Taulut ovat Desenion kehystettyjä julisteita, päätyivätkin sitten lopulta tänne neidin huoneeseen.
Näillä tänään. Lopuksi toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille.
Palataan taas,tiina

Kommentit

 1. Aivan ihana huone teidän neidillä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja samaa toivottelen sinulle. :)

   Poista
 2. Aika simppeli huone, mukavan oloinen. Teillä tuntuu näitä remonttihommia kyllä riittävän....ihmettelen, kuinka jaksatte? Minä en ole saanut mieheni kuoleman jälkeen mitään aikaiseksi, mutta ei ole innostanut, kun olen aikeissa muuttaa pois täältä, nuorimman tyttären lähelle. Mukavaa viikonloppua, älkää liikaa raatako, niissä remonttihommissa :D
  Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä remontoimista riittää... Mutta tehdään silloin kun siltä tuntuu. :)

   Poista
 3. Sinulla on kyllä erinomainen sisustussilmä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä itsekin teininä olisi halunnut yhtä ja toista, mutta vanhemmat sanoi, että sitten kun tienaat omat rahasi saat hankkia mitä tahdot. Ei olis tullut kuuloonkaan meillä, että huoneen pintoja aletaan remontoida, koska lapsi sanoo niin. Taitaa nykyajan teinit saada vähän kaiken mitä haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kyllä vanhemmat myös remppasivat minun ja sisareni yhteistä huonetta, lähinnä maalausta ja muistaakseni parin seinäpinnan tapetointia. Muista teineistä en osaa kommentoida mitään, mielestäni meillä ei kyllä ole saatu kaikkea mitä on haluttu. Kuitenkin purkki maalia ja rulla tapettia on aika pieni satsaus, enkä ainakaan minä näe sitä kovin suurena investointina.
   Mukavaa kevään odotusta sinulle. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)