Sekasotku kuriin!

Koska keittiö alkaa nyt olla kuosissaan niin luonnollisesti se katse kiinnittyi myöskin laatikoiden sisuksiin, tai lähinnä noihin kuivien elintarvikkeiden säilytys -asioihin. Se iänikuinen ongelmahan se jylläsi meilläkin. Laatikossa kun oli niin monen monta pussia ja laatikkoa, kaikki siinä "suloisessa" sekasotkussa. Vaan eipä ole enää.... Sain nimittäin juuri sopivasti kivan setin Orthex:lta, kokeiltavakseni tuli noita niin tarpeellisia Gastromax -säilytyslaatikoita. Nyt ovat myslit, riisit ja pastat juuri siten kuinka ne mielestäni pitää ollakkin, 
siististi omissa boxeissaan.


(Sponsoroitu.)


Laatikoissa on näppärästi sulkeutuva tiivis kansi ja kannessa se oikein hyvä juttu, läpinäkyvyys, näin näen helposti jo laatikkoa avaamatta mitä on missäkin boxissa.
"Gastromax -rasiat tarjoavat ilmatiiviin ja modulaarisen säilytysratkaisun sekä kuiva-aineille että jääkaappiin. Kuivasäilytykseen tarkoitetut neljä kokoa sopivat esim. pähkinöille, pastalle, muroille ja jauhoille. Kaksi jääkaappirasiaa toimivat hyvin myös eväsrasioina. Kaikki rasiat pinoutuvat päällekkäin."
Myslit sun muut kuivat tarvikkeet on nyt siististi hyvässä rivissä. Tykkään kun ovat (Ja toivottavasti myös pysyvät. Haloo muukin perhe!!! :)) )  hyvässä järjestyksessä, eikä siinä ärsyttävässä sekasotkussa jossa avatut jauhopussit ja paketit ovat valuttaneet sisältönsä laatikoiden pohjalle. 
Tai niin.... en tiedä miten teillä, meillä valitettavasti on usein ollut näin. 


Lisää tietoa Orthex:n tuotteista löydät täältä,
sieltä löytyvät mm. nuo Gastromax- tuotteet. Tälläistä tänään.... Seuraavaksi taas jatketaan joulustelua.See you,tiina

Kommentit

  1. On teillä nyt niin siisti järjestys, että kateeksi käy. Minä taas otan rennosti ja noudatan Marttojen ohjetta, että kaappeja ei tarvitse siivota jouluksi, jos et aio asua kaapissa :D tässä minun mottoni. Terveisin Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. No kiitos vain Tepa. En tee jouluksi erityistä suursiivousta, nyt vain oli hyvä aika laittaa kuivatarvikkeetkin kuosiin kun tehtiin tuota remppaa keittiössä. Saa nähdä miten kauan tuo hyvä järjestys säilyy.... :)) Toden näköisesti ei kovin kauaa... Hih!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)