Keittiön remppaa Vol. 2.

Keittiössä remppahommat ovat hieman taas edenneet, tai voisipa jo sanoa täällä viimein alkavan olla valmista. Tiskiallas sekä tasot on vimein vaihdettu, samoin välitila on laatoitettu samalla fasettilaatalla mikä on myös tuossa hellaseinällä. Silikonit vielä puuttuvat, 
vaan eiköhän nekin sinne ilmaannu tässä tämän viikon aikana. Ja pakko sanoa, kyllä tykkään. Pala palalta tämä koti muuttuu enemmän meidän oloiseksi, ja tämä keittiökin (pienuudestaan huolimatta) on muuttunut niin paljon käytännöllisemmäksi, tai ainakin meille käytännöllisemmäksi.  Tässäpä tämä, meidän nykyhetkinen keittiömme. Pieni ja kompaktihan se todellakin on, mutta niinhän se on koko tämä talokin, sellainen mansardikattoinen pikkuvilla. 


Tällä liesiseinällähän ei ollut mitään, tai edellisillä asukkailla oli tässä koko seinän levyiset maitolasikaapistot. Me remppasimme tätä meille käytännöllisemmäksi, teimme tuohon ihan tavis -hellaseinä-laatikosto -systeemin. 


Noista rosterisista laatikostojen etupaneleista en oikein ole edelleenkään oppinut tykkäämään, ne todennäköisesti vaihtuvat vielä valkoisiksi. Harmi juttu ettei Ikealla ole enää tuota 30cm korkeaa laatikostoa vakiona, ne täytyy erikseen teettää, mutta hyvä silti että ne halutessaan on mahdollista saada. Myös vetimet menevät varmaan vielä vaihtoon, löysinkin sellaiset kiiltävät mieluisammat vaihtikset. Noista kaappien alla olevista sähköjohdoista en myöskään oikein välitä. Mielestäni on ollut huono ratkaisu laittaa nuo pistorasiat noin, kurjasti roikkuvat nuo johdot. Voi olla, että myös yläkaapit jossakin vaiheessa lähtevät kokonaan, toisaalta sitten tulee se sama säilytysongelma... Minne ne kaikki kipot ja kupit.... (?) No mutta...  Siihen saakka mennään näin. Naapurikaupasta löysin kivan seinälampun, antaa kätevästi valoa tuohon mikronurkkaukseen. 
Ja niin, se keittiön lähtötilannehan oli tämä. 
Ja mitä tehtiin?
1. Lattia päällystettiin Tarkett:n Retro -vinyylilankulla.
2. Keskellä oleva kassuliesi-saarekehässäkkä sai lähteä, saarekkeen oikealle puolelle (tyhjä seinä) tehtiin liesi-kaappitsydeemi.
4. Vaihdettiin tasot Karlby -tammitasoihin ja laatoitettiin liesiseinä sekä tiskialtaan välitila.
5. Vaihdettiin rosterinen tiskiallas posliiniseen, samalla vaihdettiin myös hana uuteen.Kaapistot, tiskiallas sekä tasot, reelingit ym. pikkusälä on hankittu Ikeasta. Hana sekä seinävalaisin on Carlsonilta, pienemmät seinäspotit on ostettu Ellokselta. 


Ja vielä lopuksi huudellaan arvonnan voittajan perään.

Kyntttiläpalkin saa omakseen:

Pirjo: "Kaikki on kauniita, mutta etenkin valkoinen :)"

Otatko yhteyttä s-postiini:
tiina-h-@luukku.comKiitos kaikille arvontaan osallistuneille.
Näillä tänään.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa.

tiina

Kommentit

 1. Näyttää nyt niin täydelliseltä jo.....etten vaihtaisi mitään :D
  Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepa. ♥ Noh.... saa nähdä. ;))

   Poista
 2. Hyvä valinta tuo fasettilaatta ja tammitaso. Olen itse tovi sitten tehnyt samat valinnat enkä ole yhtään katunut. Ovat kauniita!

  Katja
  Willalemmelle-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... meillä on tuota jo toisessa kotona ja kyllä tykkään ihan kumpillä. :)

   Poista
  2. Siis kympillä piti kirjoittamani. :D

   Poista
 3. Tulipas siitä hieno! Tuo lattia on niin kaunis😊

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis keittiö <3

  VastaaPoista
 5. Siitä tuli kyllä tosi kiva, ihan Tiinan näköinen :) Ja mä vaan aina himoitsen tuota teidän pyöreää pöytää, usko pois, meillekin sellainen vielä tulee joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu... ihan on minunoloinen. :) No juu... pöytähän oli myynnissä ja siihen kokeiltiin toistakin vaihtista, nyt kuitenkin on osoittautunut ihan parhaaksi tuo pyöreä. Elikkäs saa sittenkin jäädä. :D

   Poista
 6. roikkuvia johtoja saa vähennettyä, kun laittaa yhden kolmiosaisen jatkojohdon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta. Vaan kuitenkin siihen jää se piuha roikkumaan enkä siitä tykkää lainkaan. Täytyy kuitenkin nyt tyytyä siihen kun ei muuta voi. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)