Herrrrkutellen!


Rakensin eilen talon. Ja ihan itse! Vuorossa on siis ensiesittely. Taloni neliöt eivät tosin päätä huimaa.....No joo.... Mutta nyt olisi vuorossa hieman jouluisia hifistelyjä & kuvilla leikkimistä.





*  * *  *  *









Tavallisten pipareiden lisäksi tein muutamia kappaleita noita pienoisia töllejä. Silti noista tuli kupin reunalle aivan liian suuria, eli siihen tarkoitukseen eivät oikein ole sopivia. Nämä hommat ei vaan näköjään mene aina aivan putkeen, tai lähinnä kaavojen puute kai aiheutti tuon koko -asian vääristymisen.  Ikeasta mukaan napatut uudenlaiset piparimuotit saivat aikaan myös innostuksen leikkiä kuorrutteilla sekä nonparelleilla. Ja ihan kivoja tuli noistakin. 
Ja maistuivat eilen vaniljalaten kanssa oikein herkullisilta. 












On se muuten rankkaa puuhaa tuo piparien paisto.... Ensimmäiset pikkutöllien osat paloivat aivan mustaksi. Niin..... mitäs karkasin koneelle kesken piparin paiston!!! Lopuksi pikkuisia töllejä kasatessa (päätin "fiksusti" kasata ne kuumalla sokerilla) poltin ranteeni sujuvasti pannun reunaan. Nyt on sitten ihan itse disainattu tatska ranteessa. Juup! Tekevälle sattuu.... Eikä täällä mene (koskaan) nuo hommat kuten Strömsö:ssä. No... sellaista se vaan nyt tuppaa minulla olemaan. :))











Kruunutikkari -pikkuleipiä olkaatten hyvä. 










Näillä herrrkuilla tänään...



*  *  *  *  *


Mukavaa torstaita toivottelen.
Se on taas loppuviikko käsillä & joulu monta harppausta lähempänä.



Ja niin.... super super hyviä juttuja....
Sillä; olkan lattia on kokenut huiman muutoksen,
se on nyt viimein vaalentunut. Ja arvaattekos... Tykkäänkö?
No ihan kympillä! Pienen olkkarin neliöt tuntuivat kasvavan silmissä sitä mukaa kun lattian vaihto eteni. Siitäpä sitten seuraavaksi.



See you!



Love,


tiina


Kommentit

  1. Kivoja pipareita ja ihana muki (minulla samoja, Mallalta ostettu). Mietin, millä noita vois liimailla yhteen, ilman kuumaa sokeria? Terv Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)