Bedtime stories

Ihanaista aamua kaikille. Se olis niin kuin joulukuu nyt! Ja sehän tarkoittaa sitä että; myös ("kesäkodin") makkariin piti laitella hieman joulufiilistä. Tai oikeastaan tänne ei sen kummempaa juttua ole kyllä tulossa, ihan pienesti vaan. Lasiseen säilyketölkkiin (Jonka niin sujuvasti taisin unohtaa palauttaa äidille.... Uuups!!! Joo joo... saat sen takaisin joulun jälkeen. :) ) laitoin pienen pienen kuusentaimen, askartelin taas yhden risutähden ja paperisen version laitoin seinälle koristeeksi. Niin... siinäpä ne ovat meidän makkarin neutraalit joulukoristeet. 
No mutta yhtä kaikki....


Meidän joulu on rauhallisen & neutraalin sävyinen.Paperitähden nappasin mukaani Jyskistä. Myös säilytyskassi on paperia, senhän ostin syksyllä Prismasta. Muuta uutta ei makkariin ole ilmaantunutkaan, hankintalistalla on tosin jonkinlainen komero-vaatekaappi -systeemi, kunhan vain se sopiva kohdalle sattuu. Napilliset Arte Pura -tyynyt olen joskus Adalmiinan Helmestä napannut mukaani, nekin luonnollisesti pellavaa. Kuinkas muuten, se rakkaus pellavaisiin juttuihin vaan on ja pysyy. 
by Pia's petivaatteetkin kulkevat luontevasti mukana vuodenajasta riippumatta. Kun jokin juttu miellyttää, miksikäs sitä vaihtamaan? Tuo pellavahan vuodevaatteissa vain paranee pesusta toiseen. Nyt (niin monesti pestynä) ovat pussilakanat ja tyynyliinat oikein mukavan tuntuisia iholla. Eikä minua ne kurtut haittaa, edelleenkin pidän silittämistä niin jonnin joutavana puuhana ettei ole tottakaan. Toki silittelen ne "pakolliset", vaan kaikki joista voin sujuvasti luistaa & joita ei ole ihan pakko jäävät suosiolla ruttuisiksi. Tulipa siis samalla paljastettua se yksi suurista laiskuuksistanikin..... Hmm.... toivottavasti tontut eivät surffaile netissä lukemassa huonoista tavoistani, 
se kun voi muuten jäädä joulupukilta tällä torpalla vierailu väliin.... :))

Sängynpääty on diy. Tai mitä tekemistä tuossa nyt sitten olikaan.... Laitettiin seinälle vanhimman tyttäreni Ikean sohvasängyn päädyt. Olen etsiskellyt mustaa rautaista päätyä, kohdalle ei vain ole sopivaa sattunut. Ja kun ei ole niin sitten mennään näin. Ja hei.... Eikös nuo ole tuossa ihan jees?! Päädyt on ensin kiinnitetty alhaalta mustilla nippusiteillä toisiinsa, sen jälkeen pääty on ruuvattu suoraan seinään kiinni. Makkarin tapetista sain kyselyä, sehän oli K-Raudasta ostettu, merkkiä en nyt valitettavasti enää muista. Kattovalaisimena toimii loistavasti Tine K:n kori, sekin on hankittu jo aikaa sitten HomeNordista. 
Ja niin.... rakastan puolipedattua sänkyä, ne kokopäiväpeitteet ei vaan ole minun juttuni. Tykkään myös kun vuodevaatteet ovat ronskisti esillä, niillä rutuilla tai ilman. Lisäksi tyynyjä pitää sängyllä olla paljon. Kuoseiltaan täysin erilaisia, silti samaan sävyyn sopivia. Mielestäni pedin vain pitää olla pehmoinen ja kutsuva. Värimaailma on kuitenkin aina tämä: valkoinen - musta - harmaa - beige.
Sillä mennään. 
Näillä tunnelmilla mentiin tänään...See you,tiina
Kommentit

 1. Voi että tykkään tuosta värimaailmasta myös, niin kutsuva sänky ja ihania tyynyjä ja tapetti, kaikki siis<3
  Suloista joulukuuta Tiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. ♥ Samoin sinne, oikein tunnelmallista joulukuun alkua. :)

   Poista
 2. Aivan ihana makkari <3 Suorastaan kutsuu nukkumaan <3

  VastaaPoista
 3. Todella upea makuuhuone, ihanan rauhallinen värimaailma! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)