Piirrellään!

Takan toisella puolella oleva seinänpätkä on koko ajan äänettömästi kuin "huutanut" jotakin. Olen funtsinut laittavani tuohon peiliä, taulua ja vaikka sun mitä muuta juttua.... Kuitenkaan mitään sen sopivampaa en siihen ole löytänyt. Jotenkin ei vain ole mikään idis ole tuntunut hyvältä, tai suoraan sanottuna ei ole edennyt sinne toteutuksen asteelle. 


Sitten muistin sopukoista löytyi idea piirretystä kuusesta. Ensimmäisenä ajatuksena oli tehdä (Ja on edelleenkin, kunhan vain saan aikaiseksi sen toteuttaa.) isoilla kehyksillä oleva liitutaulu. Tauluun olisin sitten piirrellyt liidulla tuon kuusen. No... Kun en sitä vaan ole sanut aikaiseksi niin käyttöön piti ottaa plan B. Eli; voimapaperia kehiin ja kaupasta se paksuin musta tussi. Sitten hieman lyijykynällä apusuunnittelua ja siinäpä se, eikun hommiin. Nyt on seinällä ihan meidän näköinen joulujuliste, ja oikeastaanhan se onkin aika kivan näköinen tuossa. Nuorimmalta neidiltä "anastin" vielä (No ihan luvan kanssa tosin.) pilkullista teippiä julisteen kiinnittämiseen. 
Sehän olikin se loppusilaus, tarkoitus kun olikin laittaa se vain noin puolihuolimattomasti teipaten.


Hyasintit laitoin vanhoihin GreenGaten lattemukeihin, risutähti taas on itse joskus askarreltu. Hieman on vinksallaan, sopii kuitenkin meille kun nenä päähän. Lyhdyn ostin viime viikolla sieltä Seinäjoelta/GLO Interior:sta. Ja Tine K:n kynttiläkippokin on jo muutaman vuoden vanha. Alma -porsas löysi tiensä kaapin kätköistä pöydän alahyllylle. Kietaisin vielä mustaa nauhaa sille vatsan koristeeksi. Siinäpä näitä meidän "jouluisia" koristeita tälle vuodelle. Tosin meillä ne ei vaan kovin jouluisia taida olla, mutta kun nämä vaan nyt ovat niitä meidän näköisiä ja oloisia, se punainen tonttu -teema kun ei vaan ole se meidän juttu. Siis mikäli nyt ei oteta lukuun niitä muutamia jo kotoa löytyviä Maileg:n nissejä.

JOY
Love
Peace
believe
ChristmasSiinäpä taitavat olla ne meidän joulun tärkeimmät.


Innostuin heilumaan maalipensselin kanssa enemmänkin, maalasin samalla tuonkin sivupöydän valkoiseksi. Jotenkin vain halusin raikastusta tuohon muuten aika tummaan kohtaan, 
tuossa vastapäisen seinän puolella kun ei ikkunoita ole. Sekä toki tuo tumma lattia vaikuttaa myös osaltaan asiaan, saanee kuitenkin muutosta tässä ihan lähiaikoina....
 Kunhan vain innostusta lattian (Sekä löytyy sopiva väri/kuosi.) vaihtoon ilmenee. Tarkoitus olisi kyllä saada tehtyä se ennen joulua.... 
Ehkä. (?) 
Mutta kun niitä juttuja siinä "To do" -listalla on jo aikas monta..... 
Joten saas nyt nähdä kuinka sen kanssa käy.

Näillä tänään.

Ihanaista alkanutta viikkoa kaikille. Se olisi sitten tämä marraskuukin laitettu pakettiin.
Huomenna alkaa ihan virallisestikkin se joulunaika, saadaan ihan luvallakin
j-o-u-l-u-s-t-e-l-l-a!

Niin parasta minusta!


Palataan taas,tiina

Kommentit

 1. Sulla on kyllä mahti ideoita Tiina! Ja niin hienoa, kun tuonkaan toteutus ei juurikaan maksa mitään:)!
  Sopii mainiosti teille!
  Tämä aika on minustakin parasta, nautitaan siis tästä täysillä, kivaa maanantaita ja uutta alkanutta viikkoa sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Sari. ♥ Tosin on nyt kyllä heti tuohon sanottava tämä; idiksen tähän näin Pinterestissä jo vuosia sitten, ja loppupelissä taisin tuolla teemalla jo tehdä Katjalle tyynynpäällisen siihen joulukirjaan. (?) Jos nyt vaan muistan oikein.... Se kun on tää sama pää kesät/talvet. ;)) Ihanaa alkanutta viikkoa, sekä tätä joulustelu -aikaa toivottelen sinulle Sari. :)


   ♥ Tiina

   Poista
 2. Ihana idea taas kerran, sinulla tuota "inspistä" riittää! Täällä sataa reippaasti vettä....jatkuvasti, kun saataisiin pientä pakkasta ja lunta, niin joulufiiilis lisääntyisi huimasti. Sitä odotellessa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos vain Tepa. Tosin (kuten tuossa yllä jo kerroinkin) tähän sen alku -idiksen sain taas ja jälleen Pinterestistä.
   No niinpä, lunta vaan tänne ja sassiin! :))

   Poista
 3. Kiva idea! :) Itsellä myös tuppaa tuo To do-lista olemaan mahdottoman pitkä - ja eikun kasvaa uusien idiksien myötä :D Joulun odotus on ehdottomasti parasta, onhan se itse joulu sitten niin nopeasti ohi. Hyvää joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se täälläkin..... Huh huh! Sitten kun summaan ympätään tämä kahden talouden pyöritys ja ne rempat molemmissa paikoissa, lisänä tällä hetkellä vanhempieni kodissa tapahtuva keittiön faceliftaus (lähinnä tavararahaut ja suunnittelut sun muu... ) niin on aikamoista rumbaa tämä sekametelisoppa välillä. No, sellaista se nyt vaan meillä on.
   Samoin sinulle, ihanaa joulun odotusta. ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)