Meidän reissu!

No niin.... Se on nyt taas Indiedays:n bileet biletetty. Ja kivaa oli. On niin mukava (edes kerran vuodessa) treffata ihan livenäkin näitä ihanaisia. Tavata viimeinkin niitä jo sydämessäkin sielunsiskoilta tuntuvia ihmisiä, huomatakseen heidän olevan todellakin sielunsiskoja myöskin livenä nähtäessä. Jutella kerrankin face to face bloggaajakollegoiden kanssa näitä blogihöpinöitä. Kyllä sen vaan niin tiesi, huipputyyppejä olette. 
Ja tämä juttu koskee juuri teitä; SariNetta ja Kati, te ihunat. Sarinhan olin kyllä tavannut jo aiemminkin, mutta Netan ja Katin nyt ensimmäistä kertaa. 

No mutta anyway, nyt muutamia kännykällä napattuja kuvia reissusta. Kameraa en edes viitsinyt ottaa kannettavaksi tälle reissulle, tuntui tuota roudaamista täältä saakka olevan muutenkin. Siispä aivan reilusti pahoittelen kuvien laatua, mutta saahan noista nyt jonkinlaista käsitystä meidän päivästä. Etekin kun (kuten yleensäkin meillä näköjään on tapana... :)) ) hieman piti seikkailla siellä ja täällä ennen kuin löysimme oikeisiin paikkoihin, mm. hotelli oli hetkisen aikaa hukassa, heh! No sen siitä saa kun maalainen lähtee tuonne "isolle kirkolle" seikkailemaan. Hupsista! 
Päivätapahtumahan pidettiin ravintola Maxine:ssa. Kuvan nappasin tapahtuman ollessa lopuillaan. 

Tässä ystäväni Friidukka, hänhän pokkasi tuon sisustus -osion  2 -sijan.
Onnea raksu, olet todellakin niin ansainnut tämän tunnustuksen. Fridan blogista voit myös kurkata lisää tunnelmia meidän bileistä. 


Iltagaalaa vietettiin yökerho Tigerissä. Meidän harmoniaa Minnan (sekä oikealla vilaukselta näkyvien Lifestyle osion 2:n palkinnon saaneen monday TO sunday HOME:n Päivin (Sylintäydeltä vielä onnea Päivi. ♥) ja Kolmen Koti Rannikolla Pian kanssa "hilluttiin" höpsönä tanssilattialla. Joo, meikä on aivan mahdoton discohile, sehän taas juontaa nuorena harrastettuun ja kilpailtuunkin disco- ja showtanssiin. 
Pakkohan se oli nytkin päästä joraamaan. Ennen gaalaa laitettiin hotellihuoneessa bling bling -tatskoja. 
Ja jouduin myös Katja:n kuvausten "uhriksi", periksi ei vaan antanut.
Mutta kiitos vaan, ihmeen ihmismäisiä otoksia sait minusta otettua.

Pus pus! 
Mutta kyllä me syötiinkin, eikä ollut aivan huono tämä setti. 
Omnom!

Vähän myös nukuttiinkin, (lue hyvin vähän) tässä. Tultiin kotiin ihan ajoissa, sillain aamupostin aikaan. Sehän on aivan ajoissa, eikös? :))

Tälläiset olivat höpinät tänään,
huomenna tulossa taas jotakin muuta.


See you,tiina

Kommentit

 1. Ilo oli molemminpuolista hei sweetie! ♥ Ratkiriemukastahan sitä on viettää aikaa blogisiskojen kanssa! Mukava kuulla, että ootte päässeet ehjänä perille ;DD

  Mukavaa marraskuuta! Keep rocking!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. ♥ No muuta vahinkoa ei tullut kun ne revenneet sukkahousut.... :))
   Juu, ei kannata mesetellä niin ettei katso eteensä, hups! ;)

   Poista
 2. Kiitos Dichohileelle tanssi seurasta <3 Olipa taas mukavaa!!

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti hyvät oli bileet ja kotiin olette selvinnyt :D Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ne, ja kivaakin oli. Juu, eilen tulin alkuillasta junalla kotiin. :)

   Poista
 4. No MOI! Nyt vasta ehdin tänne kurkkimaan kiireisen työviikon keskellä ja täällähän oli oikein erikoismaininta-ylläripylläri <3 Voi Tiina, oli tosi kiva nähdä livenä! Harmi, kun ei meikäläisestä ollut tällä kertaa iltarientoihin, mutta ehkäpä nähdään sitten seuraavissa pippaloissa… tai edes sitä seuraavissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netta, no ehdottomasti nähdää sitten seuraavalla kerralla.
   Tai sitten sitä seuraavissa..... ;))
   Ja todellakin samaa mieltä, ihana oli nähdä viimeinkin. ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)