Aulan suunnittelua

"Kesäkodin" yläkerta kaipaisi hieman muutosta, tai oikeastaan suunnitteilla on tuon pikkuruisen aulatilan ns. "hyötykäyttö." Nykyisinhän se on toiminut lähinnä läpikulkupaikkana, tässä taannoin kävin kuitenkin funtsimaan sille muutakin toimintoa. Ja luonnollisesti se tila soveltuisi telkkarin katsomiseen sekä muuhunkin oleiluun.  Pienihän se toki on, silti sitä mittaituani huomasin siihen mahtuvan mm. kahden istuttavan soffan.Kuvia pikkuruisesta aulatilasta näet täältä.Tässä vielä muutamia netistä napattuja  fiilistelykuvia,.
Tyylistä, ideasta ja ajtuksesta. Vaalella pohjallahan sitä on täälläkin tarkoitus mennä, 
se kun vaan on se omaa sydäntä lähinnä oleva juttu.   
(Kuvat: Pinterest ja Ellos.)Tässäpä niitä ajatuksia/suunnitelmia tulevasta, saas sitten nähdä mitä tuleman pitää. Näillä mietteillä nyt kuitenkin olisi tarkoitus mennä eteenpäin. Se soffa, luonnollisesti 2 -istuttava Ikean Ektorp. Se nyt vaan on tähänkin tilaan se hyvä ja sopivin vaihtis, eikä vähiten vaihdettavien/pestävien päällisten vuoksi. 
 Jonkinlaisen jalkalampun haluaisin. Olen sellainen "hämäränhyssy" , en niinkään kirkkaiden kattovalaisinten ystävä, eli käytössä ennemmin pöytä- sekä jalkalamppuja. Ja jo lukemistakin ajatellen jalkalamppu olisi hyvä juttu. 
Yksi ajatus voisi olla tuo Ikean Barometer, tuota sarjaahan meillä on jo ne makkarin pöytävalaisimet.
Tai tässä toinen potentiaalinen vaihtis, myös tämä lamppu on Ikean valikoimista.
Tässä muutamia juttuja jotka/joita olen sinne nyt alustavasti ajatellut. Paperitähdet lähinnä kuuluvat sinne joulustelu-osion puollelle. Noihin "elukkatyynyihin" olen edelleenkin vallan hurmaantunut, kotoa löytyy jo lammasta ja peuraa, näitä petoja ei vielä olekkaan. Mutta hmm... jostakin syystä ei muu perheeni lainkaan jaa tätä "elukkahurmostani". Pyh! Kummallista sakkia ovat.... Heh! :)) Torkkupeittokin pitää ehdottomasti olla, vilttiä kun tämä vilukissa luultavasti tarvinnee sielläkin. (Kuvat: Hobby Hall, Jysk.)


 Alla olevassa kuvassa ovat jo olemassa olevat jutut, 
nämä ajattelin sinne jollakin tapaa yhdistellä.

Peuranpäälle ei ole paikkaa löytynyt, jospa saisin se jonnekin viimein laitettua. Jakkaraa tarvitaan aina, tämä voisi toimia laskutilana, pöytää sinne kun ei ehkä enää saa mahdutettua. Matto on viime syksyn hankinta Kodin 1:stä, tai ostin sen voittamallani valokuvakilpailun palkintorahalla, tuota olinkin jo kauan haikaillut. Kuvan kaltainen kynttelikkö löytyi taannoin Jyskin alesta. 
(Kuvat: Hobby Hall, Kodin 1, Jysk, Clas Ohlsson.)


Tälläisiä suunnitelmia tänään, katsotaan mitä saamme aikaiseksi.
Palataan niihin sitten kunhan on valmista.Mukavaa päivää kaikille.

tiina

Kommentit

 1. Mahtavia ideoita taas...odotellaan kuvia, kun tila on valmis! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Tepa. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. :)

   Poista
 2. Hienoja ideoita... nyt vaan toteuttamaan :) Ja meille itten fotot jakoon, että päästään fiilistelemään...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)