Soffan pyörittelyä


Mööbleerasin täällä toisessakin kotona, (toisesta juttua tulossa) tai lähinnä sain fiiliksen kääntää soffa suoraan telkkuseinää vastapäätä. Aiemminhan tuo sohva oli ikkunan vastaikkaisella puolella, ja näin muutaman tunnin istuskelun/telkkarin katselun kokemuksella tuntuu ihan hyvältä muutokselta. Tai neidit ainakin ovat sitä mieltä. 


Nappasin sohvan päälle peitoksi valkoisen pellavaisen tuplapussilakanan. Jotenkin on niin sellainen puhtaan valkoisen fiilis, varmaan se lähestyvä joulu tekee sen ajatuksen, sillä minulle joulu on sitä valkoista. Aika hassu juttu! Mutta kun on se "värirajoitteinen" niin on, minkäs sille mahtaa...


Ja heti tuli niin seesteinen olo. No ja heh!!! :)) Ja juu.... paperitähden virittelin jo ikkunaan, no sovitaan ettei se ole jouluvalo, se on kaamos- tai syksyvalo. Jookosta joo? Muutens, oletteko te pesseet Tine K:n kynttiläkippoja astianpesukoneessa? Ja jos olette, kuinkas kävi? Nimittäin vanhempi neiti oli laittanut koneeseen tuon korkeamman kynttiläkipon, sehän kun oli ennen vaaleanliila...
Niin siis nimenomaan oli! Ei ole enää, siitä lähti värit pesussa. No ei todellakaan haittaa, tykkään siitä noin kirkkaanakin, ehkä on jopa mieluisampi noin. Leppoisaa alkanutta viikkoa.


tiina

Kommentit

 1. Heh, sama kävi meidän korallinpunaiselle Tine K:lle, tästä innostuneena laitoin ruskeankin koneeseen vaan sepä piti värinsä. Höh.

  Kivalta näyttää rymsteeraus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittiläinen!!!! Eikun tehokkaampaa pesuainetta kehiin... ;) Oikeestaan tosi hyvä kun tuosta lähti värit, tykkään enemmän tosta kirkkaana, se liila ei oikein ollut paras juttu.

   Kiitos vaan darling. ♥ ♥ ♥

   Poista
 2. Hei Tiina,

  Myös minulle kävi tuikkukippojen kanssa samoin - värit lähtivät tai oikeastaan jäivät ikävästi epätasaisesti lasin pintaan.
  Oletko mistä ostanut tuon Desingn Byn (jos nyt muistan oikein) torkkupeiton? Tuntuu ettei niitä ole enää mistään saatavilla. Kivoja ovat myös tyynynpäälliset sohvalla ja rahilla!

  Ihana on ollut löytää ja seurata blogias / kuviasi! <3

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Sanna, peitto on hankittu Nomenord:sta. Tuota en minäkään ole nähnyt enää aikoihin, enkä valitettavasti osaa neuvoa mistä muualta noita voisi kysellä. Homenord varmaa osaa siihen antaa lisää neuvoa. Voi kiitos mukavista sanoistasi. ♥

   Poista
 3. Minullakin lähti värit punaisesta...aikoinaan, kun pesin koneessa, mutta Iittalan Kivi-lyhdyistä ei ole lähtenyt. Mukavalta siellä näyttää taas! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääpähän ettei noita oikein voi koneeseen laittaa, siis mikäli tahtoo värien säilyvän. :))
   Kiitos vain Tepa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)