Softcare -tuotteet

Softcare  lähestyi minua blogiyhteistyön merkeissä. Sain heiltä kokeiltavakseni erän kodin tuotteita. Valitsin mm. tuon grillin puhdistusaineen, sillä kohtahan se alkaa olla aika laittaa tuo grilli talviteloille. Siten tämä tuote on enemmän kuin tarpeellinen. Tämä pesuaine sopii myös uunin pesuun, enää et tarvitse sille toimelle toisenlaista pesuainetta. Hyvä juttu, ne kaapit kun on muutekin täynnä kaikenmaailman purkkia ja purnukkaa.
(Sponsoroitu)

Ja iso surku... Tänä vuonna omenat ovat kokonaan pihjalanmarjakoin vallassa. Eli se siitä isosta omanasadosta. Melkein kaikki omenat menevät suoraan kompostiin. Harmi!


Tuon puhdistussienen käyttöä/tehokkuutta muuten odotan mielenkiinnolla. Sen sanotaan imevän tehokkaasti nesteitä ja likaa, kestävän vääntämistä ja puhdistavan jopa ilman pesuaineita. Ja olevan sellaista matskua ettei ala haista kuten nuo puhdistussienet ikävä kyllä usein tekevät. 
Kokeillaan ja katsotaan kuinka sieni toimii.


Sain myös puhdistus ja suoja-aineet noille keväällä ostetuille terassikalusteiden pehmusteille. Tämäkin setti on enemmän kuin tarpeellinen. Samoin tuo Remover, tahranpostoaine jolla lähtee esim. matoista punaviinitahrat ja mustekynän jäljet.


Tässä hieman infoa Softcarestä.

"Haluamme vaikuttaa Softcare-tuotteita valmistaessamme ja kehitellessämme yhteiseen ympäristöömme. Valitsemme raaka-aineet, pakkaukset ja toimintatapamme siten, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöä.
Kaikki käyttämämme pakkaukset ovat kierrätyskelpoisia. Muovipakkaukset ovat kierrätettävää HDPE-muovia. Nämä voidaan hävittää normaalin sekajätteen mukana tai polttamalla.  Pahvipakkaukset ovat valkaisematonta kartonkia, jotka voidaan palauttaa kartongin kierrätykseen. Emme käytä ponneaineita sisältäviä aerosolipakkauksia. Tuotteemme ovat luontoystävällisiä ja taloudellisia käytössä.
Softcare pesuaineet ovat biohajoavia, eivätkä sisällä fosfaatteja tai zeoliitteja. Ne huuhtoutuvat helposti jo matalissa pesulämpötiloissa. Suoja-aineissa käytettävä liuotin, isopropanoli, on täysin luonnossa hajoava. Suojan tehoaine, fluoropolymeeri on inerttinen aine, joka ei reagoi minkään kemikaalin kanssa.
Haluamme valmistajana toimia edelläkävijänä alallamme myös ympäristöasioissa. Johtavana suoja-aineiden valmistajana haluamme luoda alalle korkeat standardit laadun, ympäristöystävällisyyden ja käyttöturvallisuuden suhteen."


Tälläistä pölinää tänään,
seuraavaksi taas sisustellaan.Mukavaa keskiviikkoa kaikille. 


 tiinaKommentit

 1. Hei, kysymykseni koskee tätä omenoita tuhoavaa pihlajanmarjakoita, jota meilläkin luultavasti. Kiitos vinkistä, kun ihmettelinkin miks omenat niin rupisia ja inhottavan näköisiä. Kysynkin sulta et miten ajattelit toimia eli pitääkö puut myrkyttää heti että niitä ei tulisi seuraavana vuonna tai että saisi edes muutaman omenan pelastettua? Vai pitäskö kaataa noi pihlajat tosta pihasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse lienee teilläkin juuri pihlajanmarjakoista. Koska pihlajanmarjoja ei juurikaan ole (täällä ei ole lainkaan) tuholaiset ovat munineet omenanraakileisiin. Etsin netistä tietoa ja tässä ruiskuttamisesta:
   http://www.cooper-tuotteet.fi/pihan-tuhoelaimet/omenapuiden-marjapensaiden-ja-mansikan-tuholaiset/omenapuiden-tuholaiset/pihlajanmarjakoi

   Itse aion ruiskuttaa ensi kesänä, siis jos ei pihlajanmarjoja taaskaan ole. Vahingosta viisastuu... :)

   Täällä tietoa luonnonmukaisemmasta torjunnasta:
   http://www.viherpiha.fi/vastaa/puutarhan-kasvinsuojelu/apua-pihlajanmarjakoin-ja-omenakaariaisen-torjuntaan

   Toivottavasti näistä on myös sinulle apua. :)

   Tiina

   Poista
 2. Hei, kiitos tiedosta. Kävin lopulta itsekin kurkkaamassa torjunta-asiasta heti kysyttyäni tätä. Päädyn ehkä niihin feromonipyydyksiin, koska meillä vain kaksi omenapuuta. Toivotaan kuitenkin et pihlajanmarjoja tulee runsaasti ensi vuonna:)

  VastaaPoista
 3. Meillä ensimmäinen sato omenapuusta ikinä ja sama juttu; kaikki huonoja, matoisia ja mätiä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)