Säilytysongelmia


Kuten aiemmin olen tainnut mainitakkin, niin tämän "vanhan ladyn" kätköissä tämä vaatesäilytys -politiikka on hieman ongelmallinen. Tai ongelmaksi tilanteen tekee talon suhteellisen pieni koko sekä muoto, neliöt kun ovat sitä mitä ovat eikä ehjiä seiniä juurikaan ole.
Kaappien sijoittelu on siis hieman haasteellista, mihinkään niitä ei oikein saa mahtumaan.
Yläkertaan noustessa kaiteen vierelle jää juuri ja juuri Ikean lipaston kokoinen tila. Tässä säilytän osan täällä talossa käytettävistä pyyhkeistä sekä liinavaatteista. Ikean maitopulloihin nappasin kukkapenkistä (ehkä) tämän kesän viimeisiä kukkijoita.

Kukkatapetin vaihdoimme aiemmin tässä olleen t.ruskean kuviotapetin tilalle. Koska tässä on muutenkin aika pimeää niin se  tumma tapetti teki rapuista entistäkin synkemmän oloisen. Mielestäni tässä tilassa tämä vaaleampi tapetti on ehdottomasti parempi vaihtis.

Ja lopuksi muutama sananen vielä muistutukseksi. Blogini osoite on tosiaankin muuttunut, tästä syystä hakukoneet eivät sitä (mahdollisesti) vielä löydä, korjaantunee tuokin tilanne ajastansa. Myöskin Indidaysin puolelta linkki blogiin on toiminut vasta tänään. En siis ollut poistanut blogiani, uusi linkki ei vain väliaikaisesti ollut vielä käytössä. Asiasta infosinkin eilen tuolla Fb:n sekä Instagramin puolella. Muuten samat hömpänlömpät ja höpinät jatkuvat, mihinkä sitä "koira karvoistaan pääsisi."
Näillä tänään.


See you.


tiina

Kommentit

 1. Piipahdin ihastelemaan kauniin kotinne kauniita kuvia, näistä tulee aina niin hyvä ja rahallinen fiilis.
  Saan hyvät ja rauhalliset yöunet.☺
  Voikaa hyvin, ajatuksissani olet, -ehkä tämän vuoden puolella vielä nähdään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne, oikein ihanaista syksyä.

   ♥ Tiina

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)