Kesäkodin syksy


Kuten jo aiemmassa postauksessa manitsin, tälle bloggarille on tullut ihan hirwee syksyinen sisustusvimma. Tai oikeastaan se on "kuume" vaihtaa noita tekstiilejä tummempiin, ihan selkeästi rouheampiin matskuihin. Ektorpin soffalle piti pujotella beige päällinen ja muutenkin koti joutui pienen mööbleerauksen kohteeksi.

Krysanteemit ovat tulleet kauppoihin. Oikeastaan minun ei missään nimessä pitäisi näitä ostaa, olen nääs allerginen tälle kukalle. Mutta kun se vaan on minusta niin nätti syksyn kukka, ja jospa se ei nyt niin hirveitä allergiaoireita pukkaisi. Jos pukkaa.... Niin tuo rehu saa kyllä iloiset lähtöpassit. Heh! :))

Jyskistä löysin muutamia tyynyjä, kuvan peuratyynyn sekä nuo ruskeat tekoturkistyynyt & niihin sopivan peiton. Kumma juttu. Ruskeaa! Hmm... Enpä muista milloin olisin siitä näin kovasti tykännyt. No.... niinhän se on että: "Maailma muuttuu Eskoseni."


Valkoisen soffapöydän tilalle laitoin hetkeksi nuo mustat Jyskin metallijakkarat & tuon pienen rottinkisen arkun. Eihän ne tossa kyllä mitään pöydän virkaa aja ja joku muu tsydeemihän tuohon on keksittävä, jos siis meinaa pöytää tarvita. Mutta hetken aikaa saivat nyt olla noin. Eräässä Kontti -myymälässä muuten katselin Ikean mustaa Lack sohvapöytää, se olisi maksanut vain muutaman eukan. Tämä tohelo ei sitten sitä ottanut....  Blääh! Kyllä nyt suorastaan harmittaa, 
sehän olisi käynyt tuohon kun nenä päähän. 

Kauniit julisteet ovat Desenio :lta blogiyhteisytönä saadut. Ostin niihin eilen kehykset, siis valkoiset sellaiset, ja tänne kotiin päästessä ne tuntuivatkin aivan liian valjuilta. Eikun mustaa maalia kaapista kaivelemaan ja maalia pintaan. Kehykset maalasin ihan tavismaalilla suditellen. Voila..... ja jotekin ovat huomattavasti särmikkäämmän näköiset nyt, antavat nyt selkeästi enemmän ryhtiä seinälle.
(Sponsotoitu /Julisteet saatu Deseniolta.)


Muuten kaikki ovat samoja vanhoja juttuja jotka on roudattu toisesta kodista tänne. 
Etualan mustan lyhdyn talon entinen omistaja jätti tänne pois muuttaessaan.
Tälläistä syyshöpinää tänään.
Mukavaa alkanutta viikkoa.


Take Care.


tiina


Kommentit

 1. NIIN kaunista ja kodikasta!♥
  Joudunkohan matkimaan sua... -nuo tyynyt näyttää niin ihanilta. Poro tyynyjä mulla onkin (vielä joulutavaroiden kanssa, mutta nekin voisi kohta kaivaa esille).
  Edelleen vain odotan että tuon hra H:n työt antaisivat myöten lähteä sinne suunnalle...
  Veljensä + vaimo ovat käyneet kesän aikana useamman kerran siellä `mailla` kuten meillä sanotaan kun lähdetään heidän kotipaikallleen/mökille. Juuri tänä aamuna lähtivät taas... -meillä eläkeläisillä olisi aikaa, mutta isännän työ haittaa minun vapaa-ajan viettoa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuula. ♥ Matkia voit aivan vapaasti. No ihme ja kumma ne "Herra H:n" työt!!! :))

   Poista
 2. Ihanaa.. syksyistä .. kaunista. Tunnelma huokuu..
  Tuikku

  VastaaPoista
 3. Kaunista...kaunista ja niin ihana kokonaisuus! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää jälleen kerran :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)