Kesäreleet

Sain ilokseni valita yhteistyökumppanini House of Brandon:n valikoimista itselleni hieman "kesäreleitä." Valitsin ihan sitä normisettiä joita pidän/joista pidän muutenkin. Siis pääasiassa Vilan sekä Onlyn juttuja, sähäköitä risaisia kesäfarkkuja yhdistettynä hieman naisellisempiin yläosiin, hempeään roosaan & valkoiseen sifonkiin.Roosa paita sekä Noisy May:n revityt farkut sopivat mielestäni hyvin yhteen. Kengät ovat keväällä hankitut Bunkerin reikäpitsikuvio -varrelliset nilkkurit.


(Sponsoroitu.)Toinen versio sifonkipaidasta on enemmän perhoshihamainen.
Tässä valkoisessa Vero Modan puserossa on kivana yksityiskohtana paidan selkämyksessä kaunis pliseeraus, paitaa on vielä saatavissa hempeän pastellisissa väreissä; aquana sekä persikkana.  Kaulassa on Duudsoneiden Elämäni Roihu -riipus, yksi Kalevalan Korujen lempparikseni muodostunut sarja. Rannekoru etenkin kulkee mukanani lähes poikkeuksetta. "Elämän Roihu" -sarjassa mielestäni kiteytyy juuri se mikä elämässä on tärkeintä; eletään elämää juuri tässä ja nyt.


 

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit(Sitaatti Duudsonit/ Kalevala Koru.)


Valkoisessa neulepaidassa on kiva jippo: paidan selkämys kaartuu ylöspäin. 
Tähänkin neuleeseen tykästyin heti, siinä on hieman "sitä jotain."
Jalassa olevat paikatut farkut ovat Vilan. 
Pirteän pinkit Conversen tossut ovat viime keväisiä hankintojani. Conssit ovat edelleen ne "ainoat ja oikeat tenskut." Uudet hankitaan kun edelliset eivät enää kestä kasassa.
Pitkähihaisille teeppareille on käyttöä aina. Todellakin juuri tänä kesänä se on huomattu, nämä ilmat kun ovat olleet suhteellisen viileät. Ja joo.... vaaleanpunainekin on se juttu joka vielä... kin viehättää, ja se sopii mielestäni oivallisesti kesään ja noihin Consseihin.
Lopuksi setti jota ei kyllä voisi millään esitellä näin, mutta menköön nyt tähän samaan "kipuun." Heh! :))  Mutta, kyllä nämä Six Deucen trikoot on ihan maailman päheimmän näköiset mitä olen ikinä nähnyt. Ja toivoa sopii, että myös juoksu taas sujuisi nopsemmin kun on näin hiaanot "byxat" jalassa. Juoksutossut ovat vanhat, jo omille jaloille hyviksi havaitut geelivaimennetetut Asics:t.Jos tykästyit tuotteisiin

niin
House of Brandonin nettishoppiin kurkkimaan pääset tästä


Näillä mentiin tänään, 
seuraavaksi taas jotain vallan muuta.Ihanaista päivää kaikille


&

pitäkää toisistanne huolta. tiina


Kommentit

 1. Kivan näköisiä ja nuorekkaita vaatteita!
  Mukavia kesäpäiviä sinulle Tiina <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia sinusta ystäväin!
  Joo, vaatteet myös ihania ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja kuvia ja ihanan rentoja vaatteita, niiden kantaja myös kesäisen kaunis!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)