Yläkerran aula


Pikaiset heipat rippijuhlakiireiden (tai niiden juhlien valmistelukiireiden) keskeltä. Jotain on taas saatu aikaiseksi, nyt vuorossa yläkerran aulasta kuvia. Kuvissa näkyvä ruusutapettinen seinä tehtiin uudelleen, yläkertaan kun tarvittiin se kolmas makkari lisää. (Tästä talon entiset asukkaat/remontoijat ovat siis purkaneet väliseinän, me rakensimme sen nyt uudelleen.) Ihan pikkuriikkinenhän siitä sitten tilanpuutteen vuoksi tuli, silti se on pienemmän neidin ikioma soppi. Ja neiti on omasta huoneestaan kovin onnellinen, olkoonkin se pieni ja kompakti.
Tämäkin tapetti löytyi paikallisesta K-Raudasta, ja niin.... kovin on romanttinen tuokin kuosi. Hups! Mielestäni se kuitenkin sopii tämän vanhan talon tyyliin täydellisesti. Ja sopivaa rouheuttahan voi halutessaan tuoda noilla industrial-valaisimilla ym. muulla "sälällä."


 Myös yläkerrassa on varaava takka, nämä ovat Kermansaven mallistosta. Kuvassa näkyvät pariovet kätkevät sisäänsä vaatteiden säilytystilaa, tai meillähän tuosta tietenkin mennään Narniaan. 
Tottakai! :)) Ovien vastapäätä ovat raput alakertaan.Hieman vielä puuttuu listaa ym. muuta, vaan nekin laitetaan sitten kunhan ehditään. 

Mukavaa loppuviikkoa. 
Meillä juhlitaan sunnuntaina vanhempaa neitiä, rippilasta.


Palataan taas,

 tiina

Kommentit

 1. Aurinkoista viikonloppua teille! Ja mukavia juhlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Sari. Rippijuhlat menivät oikein mukavissa tunnelmissa. :)

   Poista
 2. Hei, siis oletteko muuttanut? Nyt on mennyt kait jotain ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyseinen, rempattava "residenssi" on toistaiseksi vain loma/viikonloppukoti. :)

   Poista
 3. Niin hyvältä nättää!
  Ihanaa viikonlopun jatkoa teille!
  Olemme joskus juhannuksen jälkeen tulossa sinne, -mukava nähdä teitä ja uusi kotinne (johan siitä on vuosi vierähtänyt...)
  Mutta palataan asiaan kun varmistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula.♥ Täällähän me ollaan, joten tervetuloa "Herra H:n" kanssa taas meille vierailemaan. :)

   Poista
 4. Kaunista jälkeä. Ihania rippijuhlia koko perheelle ja tietysti rippilapselle! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia taas, aivan ihana tunnelma uudessa kodissanne ja niin kaunista! Onnittelut myös tyttären ripillepääsyn johdosta, meillä oli myös rippijuhlat viikko sitten sunnuntaina, kun minun poikani pääsi ripille. Kyllä se on herkkä ja kaunis juhla! Nenäliinaa piti muutaman kerran ottaa esille kirkossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siispä onnea myöskin teille. Kylläpä oli niin herkkä ja kaunis päivä tuo konfirmaatiohetki, ja kumma miten ne nuo lapsoiset yht'äkkiä ovatkin jo rippi-iässä. ♥ :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)