Terdellä


Aurinkoiset moikat meidän kesäkodin terdeltä. Talovanhuksemme toisessa päässä on tosiaan talon mittainen terassi, mikä on se loistava juttu.  Se todellakin tuo sitä kaivattua tilaa tällekkin pihalle. Tai pihaahan tähän tonttiin ei juurikaan kuulu, ei muuta kuin tuo pienen pieni pläntti. Mutta talo itsessään oli sellainen helmi (puhumattakaan järvinäköalasta) ettei tätä ihanuutta voinut ohittaa.
Nyt siis kuvia meidän terdeltä, olkaatten hyvät. :)
Soffatyynyjen päälliset ovat HM -Homen mallistoa, ovat edulliset ja juuri passalit kesäkäyttöön. Ei siten harmita jos menevätkin pilalle jo yhden kesän käytössä, kuten noille nyt yleensä tuppaa käymään. Aurinko sekä ulkoilma yleensä tekee niille sen verran tuhoja etteivät ne kovin montaa kesää kestä.
Soffasetti löydettiin Jyskistä. Se on oikein hyvä istua sekä on tukevaa tekoa, ei sellainen "heppoinen" kuten jotkut ovat. Toivottavasti on myöskin pitkäikäinen.


Kuvassa näkyvä säilytyskirstu oli talossa kun sen hankimme. Se olikin jo aikamoisen kulahtanut ja rikkikin, siten mietin sen roskiin laittamista. Onneksi ei tullut sitä kuitenkaan kaatikselle heitettyä. Ne irti lähteneet säleet liimattiin takaisin paikoilleen, sitten maalasin sen mattamustalla suhu (spray) maalilla ja avot, nythän se on kuin uusi. 


Kuten kuvasta näkyy, terdeltä voi ihailla suoraan Saimaata. Tai no.... tänä aamuna taisi säiden puolesta olla jopa kolmas kerta kun aamiaista pystyi terassilla nauttimaan. Mutta, jospa se kesäkin sieltä vielä tulisi. Hope so. :)  Tuolla rannassa kasvaa merenä kauniita lupiineja, niitä keräsinkin aamusella vanhaan lasipurkkiin kaunistukseksi.


Vaan nyt järvi kutsuu, tätä kaunista kesäpäivää ei pidä tuhlata sisällä istumiseen. 
Siispä kohta hyppään veneeseen ja katson minne se minut vie.
Aurinkoa myöskin  teidän päiväänne.tiina

Kommentit

 1. Kaunis terassi! Ihanat sävyt ja tekstiilit! Aurinkoista päivää sinne terdelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Pia. Ja samoin sinne, aurinkoa päivääsi. :)

   Poista
 2. Todella ihana kakkoskoti terasseineen ja upealla paikalla! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pakko on myöntää, on ne aika ihanat. :) Kiitos.

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Kyllä tuossa kelpaa kesää paistatella :)

  VastaaPoista
 5. Tuo viimeinen kuva on niin suomen kesää parhaimmillaan-aivan ihanan huikea maisema avautuu terassilta..onni on omistaa tuollainen kesäkoti!Kesäisin terveisin Pia

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana ja niin kauniisti sisustettu terassi! Ja järvimaisema <3 Toivottavasti niitä terassikelejäkin vielä tulisi. Kiva, kun laittelet kuvia teidän kakkoskodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepita. Niitä terdekelejä kovasti kaivataan täälläkin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)