DefShop

Kesä ja kärpäset, se taitaa olla vihdoinkin täällä. Tai no... eipä noita lämpöisiä päiviä voi kovin montaa laskea, valitettavasti. Vaan jospa se siitä vielä lämpenisi, toivotaan näin. No mutta... asiaan. Sain DefShop:lta kivan yhteydenoton, sillä meidän neidit saivat valita itselleen heidän valikoimistaan joitakin juttuja. Tämä DefShop oli minulle aivan uusi juttu, en siitä ennen ollutkaan tietoinen. Heti piti mennä kurkkimaan tarkempaa tietoa ko. shopista, tässäpä infopläjäys myöskin teille."DefShop on yksi Euroopan johtavia streetwear- ja hip hop –muodin verkkovaatekauppoja. Meiltä löydät kaiken mitä streetwear –tyyliä rakastava pukeutuja toivoa saattaa - 20 000 tuotteen ja yli 200 brändin valikoimamme odottaa Sinua vain muutaman klikkauksen päässä! Laajaan valikoimaamme kuuluu tunnettujen suosikkien kuten Adidas ja Nike lisäksi myös harvinaisempia ja uusia tuotemerkkejä sekä DefShopin omia brändejä. Takaamme, että tarjontamme yllättää Sinut monimuotoisuudellaan ja trendikkyydellään! DefShopissa intohimo Streetwear -vaatteisiin yhdistyy tarkkaan muotitrendien tuntemukseen, ja tämän vuoksi pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme niin paljon enemmän kuin vain tavanomaisia arkivaatteita ja perusmalleja. Streetwear on tyylinä rikas ja monimuotoinen, ja näitä ominaisuuksia haluamme myös korostaa laajaa tuotevalikoimaamme kehitettäessä. Tiedämme, että tyylilleen uskolliset asiakkaamme kaipaavat muodikkuutta elämänsä jokaiseen päivään – niin urheilutapahtumiin kuin myös juhlaviin tilaisuuksiin. Verkkokaupastamme löydät juhlamekot, juhlakengät ja juhlatyyliin sopivat asusteet, jotka viimeistelvät asukokonaisuutesi. Olemme koonneet sivullemme myös eri vuodenaikoihin liittyvät kategoriat, josta näet kätevästi, millaisia vaatteita laatumerkkimme tarjoavat kausikohtaisesti. Kevätpukeutuminen –kategoriasta löydät keväiset vaatteet pirteissä väreissä. Lyhyet topit ja hotpants –shortsit sekä rantalook tuovat kesäpukeutumisen luoksesi. Missä ikinä haluatkin säväyttää, tilaisuuteen sopivan asun löydät varmasti DefShopista."
 
 
No eipä tarvinnut neitien kauaa miettiä, sieltähän olisi löytynyt vaikka sun mitä. 
(myöskin minulle) Tässäpä kuitenkin nyt heidän valintansa:

Pienempi neiti halusi ehdottomasti itselleen tämän Hypen repun, myös v.punaiset tenskut piti saada. Ja ovathan nuo kyllä ihan syötävän suloisen väriset, olisin voinut ottaa itsellenikin.


(Postaus tehty yhdessä DefShopin kanssa.)

Ja koska pastellit saatiin niin pitihän se ottaa myöskin mustat. 
Hyvähän niitä on olla, värejä. Ja molemmat tulivat todellakin tarpeeseen, 
entiset kun olivat jääneet liian pieniksi. 
Isompi neiti valitsi itselleen kuvan t-paidan & mustat Conssit. Nuo Conversen tossuthan ovat meidän perheessä juuri "se juttu", syvä "rakkaus." Ja koska entiset mustat Conssit olivat tulleet "tiensä päähän", eli pohjatkin olivat jo aikamoisen "tohjona" niin tämäkin sattui paremmin kuin hyvin.   Luonnollisesti uudetkin ovat samaa mallia, ja niin... black is black. 
Hänelläkin. Äitiinsä on tullut. Värirajoitteinen. :))Jos kiinnostuit kuvan tuotteista, tai haluat muuten vain käydä kurkkaamassa shopin valikoimia (Suosittelen ehdottomasti, löysin itsekkin sieltä kaikkea kivaa.)
niin  DefShop:n sivuille pääset tästä.Mukavaa torstaita kaikille. Tänään paistaa aurinko, 
se taas tietää sitä, että täällä päästään veneilemään.
 
 
Vihdoinkin. 
 
 
 
Aurinkoa myöskin teidän päiväänne.
 
 
 tiina 

Kommentit

  1. Ihania juttuja neitosille! Oikein ihanaa juhannuksenaikaa, koko perheelle! <3 Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain Tepa. Myöhästyneet kiitokset juhannustoivotuksista, täältä toivottelen nyt sitten oikein mukavaa kesää. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)