Kodarissa

Muutamia kuvia meidän kodarista. Tämähän on vielä niitä kotimme tiloja joille ei juuri mitään ole tehty, lukuunottamatta tuota seinien maalausta. Tila on siis tämän talon rakentajien orginaali juttu suoraan vuodelta -90. Tännekkin on tulossa remppaa tässä kevään/kesän aikana, muuttuu sitten tämän kodinhoitohuoneenkin ilme hieman freesimmäksi. Kuten kuvasta näkyy, seinälaatat ovat jo aikansa eläneet, suhteellisen "tunkkaisen" näköiset.
Tämä kodari on suorastaan ärsyttävän pieni, (kuivurin olisin halunnut vaan eihän sekään tänne mahdu) mutta hyvä silti että on olemassa jonkinlainen (vaikka se pikkuruinenkin) erillinen tila pyykkihuoltoon. Koska tässä kodissa ei säilytystilaa kovin ruhtinaallisesti ole niin tänne on pitänyt mahduttaa tuo peltikaappi sekä Ikean lipasto. Myös pieni pakastinkaappi piti saada mahtumaan työtason alle, keittiössähän on vain isohko jääkaappi, pakastinta ei sinne millään saa mahtumaan.
Täällä menee uusiksi lattia, väriksi on tarkoitus laittaa harmaata laattaa. Tasot vaihdetaan uusiin, myös allas vaihtuu Ikean rosteriseen altaaseen. Seinälaatat samoin saavat kyytiä, tilalle laitetaan jotakin simppeliä valkoista, todennäköisesti aivan samaa laattaa mikä on veskinkin seinissä. Kodariin löysin eilen Jyskistä kivat pyykkipussukat, mustat joissa on valkoista Laundry -tekstiä, sopivat kivasti tuonne meidän kodariin.Näillä mennään tänään.
Mukavaa alkanutta viikkoa, meillä se aloitetaan nyt hiihtis...
Mukavaa. :)


See you,


tiina

Kommentit

 1. Söpö,pikku kodari!Ihanan isolla ikkunalla.Mitäpä muuta tarviskaan,just hyvä!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos vain Sanna. Meidän kodari on pieni, (liian :) ) mutta yhtäkaikki jonkinlainen kodari silti. :)

   Poista
 2. Oikia tilaihime, ilosta maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt kyllä puhuisi tilaihmeestä..... Näkisit kun se on survottu pyykkiä täyteen. ;))

   Poista
 3. Tulee tosta sisustuksesta ihan ranskalainen tyyli mieleen. Kiva !

  VastaaPoista
 4. Kodari on musta jostain syystä yksi vaikeimmin sisustettavista tiloista ja silti olet tosi hyvin onnistunut moisessa hommassa! Saiskohan näistä kuvista itselle vähän fiilistä taistella vielä tuokin huone muuton jäljiltä kuntoon. Ihanaa keväistä viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Hanna-Riikka. Tila saisi todellakin olla suurempi, vaan kun ei ole niin näillä mennään. :)

   Poista
 5. VOI EI miten kaunista, enkä tarkoita vain kodaria vaan koko blogiasi! Taidan liittyä lukijaksi <3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Amanda. Tervetuloa seuraamaan blogiani. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)