Värihaastetta!

Sain ystävältäni Ilonalta värihaasteen. No joo.... siis värihaasteen, hih! Pelkkä ajatuskin saa jo hymyn huulille, sillä eipä meidän kodissa juurikaan väreillä juhlita. Ne kun eivät ole se oma juttuni, eivät sitten millään.... Mutta, koska lupasin tämän tehdä niin tehtävähän se on,  nytpä sitten esittelen ne omat värittömät värini. Tai onhan tässä mukana sentään muutama väri, jopa. 
Jos ei lasketa valkoista, mustaa ja harmaata, sitä normisettiä. :)


- Keltainen -

Kevään tuoja, ihana piristäjä joka "avaa" raikkaudellaan ovet kevääseen. Sitä on vain pakko saada, vaikkapa sitten vain muutaman esikon muodossa. Hmm.... jokohan niitä jo saisi?


- Punainen -

Tähän väriin minulla on suoranainen viha - rakkaussuhde. Miksi se muilla (esim. vaatteissa) näyttää niin syötävän hyvältä, mutta kun itse erehdyn punaista laittamaan ylleni niin oloni muuttuu heti tukalaksi, ei vain tunnu hyvältä. Lisäksi väri kuuluu niin olennaisena osana jouluun, on kaunis väri ja jollakin tavalla tuo sen joulun, sen oikean joulun myös meille. Mutta, vain ja ainoastaan hyvin pienin ripauksin, kukkasissa ja tyynynpäällisten tekstein. Ei muuten, ja heti joulunpyhien jälkeen saavat punaiset sujahtaa takaisin kaappeihin. 


- Valkoinen - 

Väreistä minulle se johon koko sisustukseni perustuu, se punainen lankani. Täydennän sitä harmaalla, pellavalla ja mustalla, kevään tullen (hetkisen aikaa) vaihtelevasti myös keltaisella sekä kesän koittaessa usein myös pastelliroosalla. Saa nähdä mitä on tänä keväänä vuorossa.... 
- Musta -

Ehdottomasti se yksi lemppareistani, black is black. Tuo sitä kaipaamaani särmää valkoiselle ja harmaalle, sopivat yhteen kaikki kolme, kuin nappi rakseen. Mielestäni tuo myös esiin tuon vanhan tuolin kauniit muodot, herätti tuolin suorastaan kukkaan.


- Luonnonvärinen/ käsittelemätön puu / rottinki -

Näyttää taas vuosien jälkeen miellyttävän silmääni. Tuo mustan, valkoisen ja harmaan rinnalle sitä kaivattua lämpöä. Vanhimman tyttäreni minulle tekemä pöytä saa siis edelleenkin olla ilman maalia. Eikä rottinkista koriakaan enää suhumaalailla valkoiseksi.


  
 

Näillä aloiteltiin viikko, 
sekä heittää huiskautetaan värihaaste toiselle armaalle;Mukavaa alkanutta viikkoa,


tiina

Kommentit

 1. No ka just, toiselle väriallergiselle! :D Tuota tuota, tätä pitänee hetkisen aikaa valmistella/pohdiskella, joten palailen asiaan ehkä en niin kovin pikimmiten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Siitä vain armastus väriterapiaan... Hups!!!! ;D Noh, palailet jos palailet... kunhan löydät ensin ne värit. ;))

   Poista
 2. Aivan kuin olisin omaa tekstiäni lukenut ;D

  Jos kiinnostaa, niin mullakin olisi sulle sisustushaaste blogissani http://countrysally.blogspot.se/2015/01/sisustushimotus-haaste.html

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Sally, samoilla taidetaan mekin porskutella. Pitää käydä kurkkimassa sitä haastettasi, jospa vaikka innostuisinkin. :)

   Poista
 3. Tuo keltainen on ihana - nyt jos uskaltaisi räväyttää sitä meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, anna mennä vaan, sinä et olekkaan värirajoitteinen tyyppi. :)

   Poista
 4. Keltainen on kyllä niin piristävä, se tuo auringon kotiin. Keväällä minulla myös aina keltaista tyynyissä ja kukkasissa. Esiikoita on jo kaupoissa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se keltainen taas täälläkin viehättää, tuon v.punaisen ohella. :)

   Poista
 5. Juuri samaa mieltä punaisesta. Ei sovi minulle eikä minun kotiini, jollekin toiselle sopii eikä se minua häiritse. Mottoni omalla kohdallani on, että punaista tarvitaan vain joulupalloissa. Menin pari vuotta sitten kenkäkauppaan ja sekosin ja ostin punaiset kesäkengät. Kun otin kengät käyttöön, niin ystävättäreni totesi, että olet sitten laittanut joulupallot jalkoihisi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kuin olisin tuon itse kirjoittanut, niin samoilla fiiliksillä menen minäkin. :D

   Poista
 6. Hei, Mistä nuo ihanat valkoiset/musta tähtityynyt on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tähtityynyt ovat by Pia's mallistosta. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)